HBO Max: Ez most az 5 legfelkapottabb film a magyar nézők körében

Az HBO Max streamingről kevesebbet beszélünk, mint a Netflixről, pedig nagyon is megéri ezzel a szolgáltatóval is foglalkozni!

A Maxon ugyanis olyan filmek találhatók meg, mint például a komplett Harry Potter-széria, a Gyűrűk Ura filmek vagy a mostani listánkban szereplő 5 film 5 műfajból!

Van itt kortárs politikai-történelmi dráma, krimi/thriller, sportfilm, szuperhősös-animációs és dínós sci-fi is.

Lássuk azt az 5 filmet, amit már most megtalálhatsz az HBO Max könyvtárában! Sőt, ha van előfizetésed a szolgáltatóhoz, elég csak a mafab adatlapon található Max ikonra kattintanod és már indulhat is a lejátszás!

#5

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Miles Morales visszatér a Pókverzum-saga következő fejezetében, egy epikus kalandban, amely Brooklyn főállású, barátságos Pókemberét keresztülrepíti a multiverzumonon, hogy... több»

A 2023-ban készült amerikai animációs szuperhősfilm, amelyben Miles Morales / Pókember, a Marvel Comics karaktere szerepel, és amelyet a Columbia Pictures és a Sony Pictures Animation készített a Marvel Entertainmenttel közösen. A film a Pókember: Irány a Pókverzum (2018) folytatása, amely a Pókverzumnak nevezett alternatív univerzumok közös multiverzumában játszódik. A film rendezői Joaquim Dos Santos, Kemp Powers és Justin K. Thompson, forgatókönyvírói Phil Lord, Christopher Miller, akik egyben a producerek is. Miles hangját Shameik Moore adja, a főbb szerepekben pedig olyan színészek tűnnek még fel, mint Hailee Steinfeld, Brian Tyree Henry, Jason Schwartzman, Issa Rae, Karan Soni, Daniel Kaluuya, Mahershala Ali és Oscar Isaac. A filmben Miles Gwen Stacyvel / Spider-Womannel kalandozik a Multiverzumon keresztül, ahol találkozik a Miguel O'Hara / Spider-Man 2099 által vezetett Pókemberek csapatával, a Pók-Társadalommal, de konfliktusba kerül velük egy új fenyegetés kezelése miatt, amely a Folt formájában jelenik meg.  
#4

65 Áldozat?  (2016)

(10) (6)

dráma | krimi | thriller

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Michèle elvált, középkorú asszony, aki magánéletének sikertelenségét a munkájában éli ki. Az élete megváltozik, amikor megtámadják és megerőszakolják az otthonában.... több»

Az Elle egy 2016-os pszichológiai thriller, amelyet Paul Verhoeven rendezett David Birke forgatókönyvéből, Philippe Djian Oh... című regénye alapján. Djian regénye 2012-ben jelent meg, és elnyerte a Prix Interallié (Nemzeti Irodalmi Díj) díját. Isabelle Huppert alakítja a film főszereplőjét, egy üzletasszonyt, akit otthonában megerőszakol egy maszkos támadó, mire ő úgy dönt, hogy a rendőrséggel kapcsolatos korábbi tapasztalatai miatt nem tesz feljelentést. A film Verhoeven első francia nyelvű alkotása. A 2016-os cannes-i filmfesztiválon mutatták be az Arany Pálmáért folyó versenyben, ahol a kritikusok elismeréssel fogadták. 2016-ban az Elle elnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat és a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Critics' Choice Movie Awardot. 2016-ban a 42. César-díjátadón Franciaországban tizenegy jelölést kapott, és a legjobb filmnek járó díjat nyerte el. Huppert alakítását széles körben elismerték, pályafutása egyik legjobbjának tartották. Huppertet jelölték a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjra, és többször elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat, többek között a Golden Globe-díjat, a César-díjat, a National Society of Film Critics Awardot, a New York Film Critics Circle Awardot, a Los Angeles Film Critics Association Awardot, a Gotham Independent Film Awardot és az Independent Spirit Awardot.
#3

63 65  (2023)

(33) (10)

dráma | kaland | sci-fi | thriller

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy névtelen pilóta (Adam Driver) egy kislánnyal (Ariana Greenblatt) együtt utazik az űr végtelenségében, amikor technikai problémák miatt kényszerleszállást kell végrehajtania... több»

A 2023-as amerikai sci-fi Adam Driver főszereplésével, Scott Beck és Bryan Woods írásával és rendezésében. Driver egy űrhajóst alakít, aki lezuhan egy ismeretlen bolygóra, és megpróbál elmenekülni és túlélni, miközben egy fiatal lányra - Ariana Greenblatt alakításában - bukkan az ismeretlen világon. A forgatás 2020 decemberétől 2021 februárjáig tartott New Orleansban és Oregonban, valamint Írországban további felvételek céljából, Salvatore Totino operatőrrel. A film zenéjét eredetileg Danny Elfman komponálta, de Chris Bacon váltotta fel. A 65 című filmet az Egyesült Államokban a Sony Pictures Releasing forgalmazásában 2023. március 10-én mutatták be. A film világszerte 60 millió dolláros bevételt ért el 45-57 millió dolláros költségvetésből, és vegyes kritikákat kapott.
#2

60 A jelentés  (2019)

(1)

dráma

Amazon Prime Video | HBO Max

Daniel J. Jones egy idealista. A fönőke megbízza, hogy kutakodjon a CIA 9/11 utáni aktáiban, amelyek a terrortámadással kapcsolatosak. Nem sokkal a nyomozás megkezdése után... több»

A jelentés egy 2019-es amerikai történelmi politikai drámafilm, amelyet Scott Z. Burns írt és rendezett, és amelynek főszereplői Adam Driver, Annette Bening, Ted Levine, Michael C. Hall, Tim Blake Nelson, Corey Stoll, Maura Tierney és Jon Hamm. A cselekmény Daniel Jonest és a szenátus hírszerzési bizottságát követi, akik a Központi Hírszerző Ügynökség által a szeptember 11-i támadásokat követően alkalmazott kínzások ügyében vizsgálódnak. A film több mint egy évtizednyi valós politikai intrikát ölel fel, feltárva és tömörítve Jones 6700 oldalas jelentését. A jelentés világpremierje a 2019-es Sundance Filmfesztiválon volt 2019. január 26-án. A film általánosságban pozitív kritikai értékeléseket kapott, a Rotten Tomatoes-on 241 kritika alapján 82 százalékos tetszést aratott, 7,2/10-es átlagértékeléssel. A weboldal kritikai konszenzusa szerint: "A jelentés az amerikai történelem egy sötét fejezetéből merít, hogy józan, lebilincselő beszámolót nyújtson egy köztisztviselő keresztes hadjáratáról az elszámoltathatóságért."
#1

78 Gran Turismo  (2023)

(22) (3)

akció | dráma | kaland

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Egy tizenéves "Gran Turismo" játékos játéktudásával megnyerte a Nissan versenyek sorozatát, és már jó úton halad afelé, hogy igazi profi autóversenyzővé váljon. A... több»

A 2023-as amerikai életrajzi sportdráma film, Neill Blomkamp rendezésében,Jason Hall és Zach Baylin forgatókönyvéből készült. A forgatás legnagyobb része 2022 év végén zajlott Magyarországon, többek közt a mogyoródi versenypályán! A film a Polyphony Digital által fejlesztett azonos című versenyszimulációs videojáték-sorozaton és Yann Mardenborough életén alapul. A film a brit tinédzser Mardenborough igaz történetét meséli el, aki Gran Turismo játékosból lett profi autóversenyző. A főszerepében Archie Madekwe (Saltburn) játssza Mardenborough-t David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell és Djimon Hounsou mellett. A film világszerte 122 millió dolláros bevételt ért el a 60 millió dolláros költségvetést megduplázva ezzel, és vegyes kritikákat kapott. Voltak, akik dicsérték Blomkamp rendezését és a versenyszekvenciákat, de kritizálták az írói munkát.