Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (február 12-18)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is elárasztanak minkett a legújabb mozipremierekkel és legfrissebb sorozatokkal, filmekkel. Érkezik többek között a tavalyi év egyik meglepetése, a Gran Turismo, a Christian Dior munkásságával foglalkozó The New Look, illetve Jennifer Lopez dokumentumfilmje, a This Is Me... Now: Egy történet a szerelemről. Listánkban a szolgáltatók kiemelt premierjeivel foglalkozunk, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges.

#6

dokumentum | zenés

Amazon Prime Video

A film feltárja Jennifer Lopez öngyógyító útját és a mesebeli megvalósulásba vetett rendíthetetlen hitét. több»

A This is me...Now Jennifer Lopez színésznő és énekesnő közelgő kilencedik stúdióalbuma. A tervek szerint 2024. február 16-án jelenik meg a Nuyorican Productions és a BMG Rights Management gondozásában, és ez lesz az első kiadványa az új lemezszerződése alatt. A lemezt erősen inspirálta Lopez újraéledt románca és házassága Ben Affleck színésszel, a szerelem és az öngyógyítás témái végigvonulnak rajta. A lemez Lopez harmadik stúdióalbumának folytatása. Az albumhoz egy Amazon Prime-exkluzív, elbeszélésközpontú zenés film is készült.
#5

80 The New Look  (2024)

(1)

dráma | életrajzi | történelmi

Apple TV+

Megismerhetjük Christian Dior divattervező felemelkedésének történetét, miután megfosztotta Coco Chanelt a trónjától, és miközben segít visszahozni a háború sújtotta... több»

A sorozat egy életrajzi produkció, amiben Christian Dior életét ismerhetjük meg. Megismerhetjük a divattervező párizsi napjait a II. világháború eseményeit követően, amikor megalkotta új stílusát, amit nem hivatalosan New Look-nak neveztek el.
#4

dokumentum | thriller | zenés

Disney+

A Cypher egy fiktív ál-zenei dokumentumfilm Tierra Whack művészről és arról az összeesküvés-elméletről, hogy titkos társaságok irányítják a zenei világot. több»

Az áldokumentumfilm egy fiktív popikon, Tierra Whack karrierje és munkássága bemutatásával indul, azonban egy idő után áttér az összeesküvés-elméletek boncolására és azokra a társaságokra irányítja a figyelmet, amelyek elméletben a zenei világot irányítják.
#3

54 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

A Nem kispályás egy romantikus vígjáték, amelyet Trish Sie rendezett. A film főszereplői Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr. és Tom Ellis. A történetben megismerhetünk egy lányt, aki randizós játékokkal és futókalandokkal múlatja az időt, azonban amikor életébe becsöppen a szerelem, minden megváltozik.
#2

58 Marvelek  (2023)

(25) (10)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»

A Walt Disney Studios Motion Pictures által forgalmazott film a Marvel Kapitány (2019) és a Ms. Marvel (2022) című televíziós minisorozat folytatása, és a Marvel Cinematic Universe (MCU) 33. filmje. A filmet Nia DaCosta rendezte, aki a forgatókönyvet Megan McDonnell-lel és Elissa Karasikkal közösen írta. A főszerepekben Brie Larson mint Carol Danvers / Marvel Kapitány, Teyonah Parris mint Monica Rambeau és Iman Vellani mint Kamala Khan / Ms. Marvel látható, Zawe Ashton, Gary Lewis, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh és Samuel L. Jackson mellett. A filmben Danvers, Rambeau és Khan összeállnak "a Marvelek" néven, miután minden alkalommal, amikor használják az erejüket, helyet cserélnek egymással.
#1

78 Gran Turismo  (2023)

(22) (3)

akció | dráma | kaland

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Egy tizenéves "Gran Turismo" játékos játéktudásával megnyerte a Nissan versenyek sorozatát, és már jó úton halad afelé, hogy igazi profi autóversenyzővé váljon. A... több»

A Gran Turismo egy életrajzi sportdráma, amelyet Neill Blomkamp rendezett Jason Hall és Zach Baylin forgatókönyvéből. A film a Polyphony Digital által fejlesztett azonos című versenyszimulációs videojáték-sorozaton alapul. A film a brit tinédzser, Jann Mardenborough igaz történetét meséli el, aki Gran Turismo játékosból lett profi autóversenyző. A film főszerepében Archie Madekwe játssza Mardenborough-t David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner és Djimon Hounsou mellett.