Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

65 (2023)

65
Filmadatlap
 
17
Szereplők
24
Vélemények
30
Képek
6
Videók
65

Galéria (30)

Adam Driver
Adam Driver
Adam Driver
Ariana Greenblatt
Ariana Greenblatt
Adam Driver
Adam Driver
Adam Driver
Adam Driver
Ariana Greenblatt
Adam Driver
Ariana Greenblatt
Adam Driver
Ariana Greenblatt
Ariana Greenblatt
Adam Driver
Adam Driver

Videók (6)

 
Fikatours_blogger   2023. 06. 05.

legújabb vélemény

0
Amikor nincs veled az erő

A dínók világába csöppenni egy kézifegyverrel és néhány diógránáttal szívás. Viszont a téma garantáltan felkelti sci-fi rajongók érdeklődését, akik az elvárásaikhoz képest vagy csalódnak, vagy elégedettek lesznek a látvánnyal. Az első képek még a korai Star Trek-filmeket idézik, de aztán beindult a CGI gépezet, és mindenféle szaurusztól retteghetünk. Összességében én jól szórakoztam a filmen.

 
Cruise   2023. 04. 11.

a nap véleménye

7
Kylo Ren kontra dínók

Nagyon vártam már ezt a filmet, mert iszonyú kíváncsi voltam arra, hogy egyrészt Adam Driver alias Kylo Ren hogyan áll majd helyt mint dínó-vadász, másrészt pedig, hogy megtudjam végre mi a csudát keres egy jövőbeni hight-tech űrhajó egy 65 millió év... teljes kritika»

 
Jerico   2023. 05. 01.

8
Látványos és még fantázia is van benne: 65

Kevés az olyan látvány-film, ami a sok technikai bravúr és CGI mellett még képes elgondolkodtatni is, ám a Scott Beck és Bryan Woods rendezőpáros filmje ilyen. A 65 egy érdekes elképzelés mentén elkészített futurisztikus kalandfilm rengeteg izgalommal és Adam Driver méltó alakításával. Nem az évszázad filmje, de egy saját kategóriájában színvonalas alkotás. Teljes mértékben megér egy mozijegyet és a filmre áldozott 93 percet. Az én értékelésem erős 80%. Külön köszönet a készítőknek a Spinosaurusért.

 
Artemisia   2023. 03. 24.

6
Jurassic Planet

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Scott Beck–Bryan Woods páros a Hang nélkül- filmek forgatókönyveinek megírása után rendezésre adta a fejét. Adott volt egy jó alapötlet – egy távoli bolygóról érkező űrhajós egy ismeretlen bolygóra zuhan, melyről kiderül, hogy a 65 millió évvel eze... teljes kritika»

 
dandelion1983   2023. 05. 22.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon vártam ezt a filmet, mert a dinókkal engem mindig meg lehet venni, és még egy gyengébb sztorit is el lehet velük nekem adni. Ha ehhez még hozzáadjuk Adam Drivert, akit nagyon kedvelek, szinte garantált volt, hogy ez az én mozim lesz, de sajnos... több»

 
HE7EDIK   2023. 03. 17.

1
Látogatás az Alfa Centauriról

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon jó kis film lett, amihez hozzájárult a remek forgatókönyv. Adott egy másik civilizációból érkező férfi és kislány, akik hazafelé tartva lezuhannak a 65 millió évvel ezelőtti Földre. Nem akarok spoilerezni, de nem ez az egyetlen meglepetés, ami éri még őket. Az alkotók jól keverik a drámát az akcióval, vannak érzelmes és látványos részek egyaránt. Remekül érzékelteti, milyen kegyetlen világ volt ez, amikor épp csak megmentenek egy dínót, már fel is falják szerencsétlent. A végén az a hármascsillag sem véletlen, nyilván az Alfa Centaurira utal, a hozzánk legközelebb lévő csillagrendszerre. Adam Driver remek választás volt, tengerészgyalogosként szolgált, ami látszik a teljesítményén, a kislány által pedig még némi humorral is találkozhatunk. Összességében egy remek dínós sci-fi lett.

 
Tonyka   2023. 04. 09.

1
Instant darab a mozi újkorából

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem tudok nem indulatos lenni. Szégyen, hogy egy ilyen film a mozikba került, Okés, maguk a stúdiók sem bíztak benne. 45 millió dollár nem egy acélos költségvetés. Viszont valószínűleg simán megtérül, köszönhetően az eltalált bemutatónak. Kis pénz, k... teljes kritika»

A film 70 684 397 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 34 847 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet 40 nap alatt forgatták, összehasonlítva a Jurassic World filmekkel, amelyek több mint 100 napig forgattak.

(Thibo84)
 

Ez a Sony és Columbia Pictures harmadik sci-fi filmje, amely egy aszteroidák miatt megsérült űrhajóval kezdődik, A Föld után (2013) és az Utazók (2016) után.

(Thibo84)
 

A filmnek csak egyetlen sajtóvetítése volt a premier előtt New Yorkban, és kevesebb, mint 24 órával a bemutató előtt.

(Thibo84)
 

A 2023. márciusi mozikba kerülés előtt ennek a filmnek öt alkalommal jelölték ki a bemutató dátumát, de a forgalmazó Sony Pictures újra és újra elhalasztotta.

(Thibo84)
 

Ariana Greenblatt karakterének a neve Koa, ami hawaii nyelven azt jelenti, hogy harcos.

(Thibo84)
 
A 65 nem az a dinoszauruszos film, amire szükségünk van, hanem amit megérdemlünk. Egy viszonylag szép, nagy költségvetésű, de alapvetően az Asylum stúdió alkotásainak színvonalán mozgó trashmozi. Baromira buta és hatásvadász, de a rossz filmek kedvelőinek ezek miatt akár szórakoztató is lehet. több»
 
Adam Driver a Star Wars rá vonatkozó szeletének lezárása óta főként drámázik, így nem csoda, hogy vágyott már egy kis B-filmes akcióra. Na most megkapta a magáét. És mi is. több»