Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
48%

Ébrenlét (2021)

Awake
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
stevepisti   2021. 06. 11.

legújabb vélemény

0

Nem lenne rossz film, de a végére annyira átmegy B kategóriásba, hogy csak úgy ordít. Kb. a második felétől számomra teljesen elveszítette a hitelét az egész történet. Nagyon művi minden, a helyszín, a katonák viselkedése a reakciók. Kár érte, pedig ... több»

 
Dávid388695   2021. 06. 10.

2
Nagyon gyenge

Megnéztem a trailert, gondoltam, ez egy nagyon jó film lesz, érdekes, le fog kötni, kapok valami elgondolkodtató dolgot, de csalódtam. A cselekmény semmilyen, tipikus, család megy ide-oda, majdnem meghalnak, de mégse. Nem tudok semmi pozitív dolgot mondani, ami miatt bárkinek is ajánlom. Se egy csavar, se egy fordulat, amire felkaptam volna a fejem, hogy aztamindenit, ez már valami. Többet vártam, nem kaptam semmit.


 
KCintia   2021. 06. 10.

1
Unalmas, borzalmas

Az alap elgondolás egészen remek volt addig a pontig, amíg a kivitelezést nem láttam. A történet egyhangú, unalmas, semmi érzelem, semmi izgalom. Háttérzajnak ajánlom, annak fantasztikus volt.

 
skyman   2021. 06. 08.

1

A központi ötlet teljesen rendben van, de a kivitelezés rettenetesen sántít. Sci-finek mondja a Netflix, de ne dőlj be, ez egy középszerű 'thriller'(?) a teljesen kihagyható fajtából.

 
duhaj   2021. 06. 10.

0

Ennél sokkal többet vártam, gyenge, unalmas, butyuta történet, ha nagyon rövid akarok lenni azt mondom, hogy időpazarlás.

Galéria (4)

Gina Rodriguez
Gina Rodriguez
Gina Rodriguez
Gina Rodriguez

Videók (1)

 

Ez a második film, amiben Jennifer Jason Leigh és Gina Rodriguez együtt szerepelnek a 2018-as Expedíció után.

(Hupka Adrián)
 
A záróakkord is meglehetősen keserédes, ami, bár végül kiderül, hogyan tudnak mégis aludni az emberek, nem maradandó élménnyel, hanem csak egy kiürült kávésbögrével és ébren átszunyókált másfél órával hagy magunkra. több»