Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
51%

Ébrenlét (2021)

Awake
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Gina Rodriguez
Gina Rodriguez
Gina Rodriguez
Gina Rodriguez

Videók (1)

 
Eastern79   2021. 06. 26.

legújabb vélemény

0
Nesze semmi, fogd meg jól!

A film alapötlete érdekes, azonban pont a tudományos része nincs kidolgozva semennyire, így sci-finek nehezen nevezhető a Netflix produkciója. Vannak erős pillanatai, de azért még lett volna potenciál az alváshiány mellékhatásainak árnyalásában, ezen a téren akár a szürreális horror elemeit is belecsempészhették volna. Az utolsó előtti előtti pillanatban felbukkanó, faék egyszerűségű megoldás is el lett bénázva, ugyanis a cselekmény szerint az elektromos sokkolás kézenfekvőbb lett volna, mint a választott megoldás. Még így is vannak jó pillanatai, de sajnos unalmas lett, és vontatott. Még Jennifer Jason Leigh sem tudott hozzátenni, mert már megint egy unott arccal ténfergő karaktert kapott, nagyjából pont azt, mint a "kis Cronenberg" filmjében. A főszereplő Gina Rodriguez játéka sem kiemelkedő, valahogy nem tudtam izgulni érte. Kihagyott ziccer.

 
Dávid388695   2021. 06. 10.

2
Nagyon gyenge

Megnéztem a trailert, gondoltam, ez egy nagyon jó film lesz, érdekes, le fog kötni, kapok valami elgondolkodtató dolgot, de csalódtam. A cselekmény semmilyen, tipikus, család megy ide-oda, majdnem meghalnak, de mégse. Nem tudok semmi pozitív dolgot mondani, ami miatt bárkinek is ajánlom. Se egy csavar, se egy fordulat, amire felkaptam volna a fejem, hogy aztamindenit, ez már valami. Többet vártam, nem kaptam semmit.

 
KCintia   2021. 06. 10.

1
Unalmas, borzalmas

Az alap elgondolás egészen remek volt addig a pontig, amíg a kivitelezést nem láttam. A történet egyhangú, unalmas, semmi érzelem, semmi izgalom. Háttérzajnak ajánlom, annak fantasztikus volt.

 
stevepisti   2021. 06. 11.

0

Nem lenne rossz film, de a végére annyira átmegy B kategóriásba, hogy csak úgy ordít. Kb. a második felétől számomra teljesen elveszítette a hitelét az egész történet. Nagyon művi minden, a helyszín, a katonák viselkedése a reakciók. Kár érte, pedig ... több»

 
skyman   2021. 06. 08.

1

A központi ötlet teljesen rendben van, de a kivitelezés rettenetesen sántít. Sci-finek mondja a Netflix, de ne dőlj be, ez egy középszerű 'thriller'(?) a teljesen kihagyható fajtából.

 
taba   2021. 06. 25.

0

Kellemes csalódást okozott a történet, az alváshiány okozta problémák köré épül, de valójában az emberi infrastruktúra összeomlásáról szól. A cselekmény és a párbeszédek rendben vannak, leginkább a Hang nélkül és Madarak a dobozban filmekhez tudnám hasonlítani.

 
duhaj   2021. 06. 10.

0

Ennél sokkal többet vártam, gyenge, unalmas, butyuta történet, ha nagyon rövid akarok lenni azt mondom, hogy időpazarlás.

 

Ez a második film, amiben Jennifer Jason Leigh és Gina Rodriguez együtt szerepelnek a 2018-as Expedíció után.

(Hupka Adrián)
 
A záróakkord is meglehetősen keserédes, ami, bár végül kiderül, hogyan tudnak mégis aludni az emberek, nem maradandó élménnyel, hanem csak egy kiürült kávésbögrével és ébren átszunyókált másfél órával hagy magunkra. több»
 
Összességében semmi esetre sem mondhatjuk rossznak, mondhatnánk viccesen, hogy az Ébrenlét nem altat el minket, de sajnos végül áldozatául esünk a hanyag és túl egyszerű írói munkának. több»