33% 45 szavazat
Fekete lyuk

Fekete lyuk

The Black Hole
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Azt hittük, hogy a fekete lyuk a legnagyobb veszély, ami a földet fenyegetheti... Aztán megláttuk a szörnyet, amely benne lakik. Hajnali 2 óra van St. Louisban. Egy tudományos rutinkísérlet váratlanul tragikus következménnyel jár: hatalmas robbanás rázza meg a várost. Az ügyet kivizsgáló tudóscsapat egy intergalaktikus, feszültségfaló lénnyel találja szembe magát, amely pillanat alatt elpusztítja az egész csapatot. Reggel 7 órára egy földrengéssorozat szakítja darabokra a várost, és egy gigantikus, kavargó fekete lyuk nyeli el a törmeléket. Az idegen lény minden áramforrást felfal, amit talál, és elpusztít minden embert, amely az útjába áll. St. Louison rettegés lesz úrrá. A várost… Több

Rendező: Takács Tibor
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier: 2006.06.10.
David Selby
Kristy Swanson
 
2015.11.07 dosty

legújabb vélemény

Annyira rossz, hogy már jó. :) Ha elengedi magát az ember, akkor szórakoztató tud lenne, nem mondom, talán nem józanul kell ezt nézni, mivel el tudom képzelni, hogy a készítők sem voltak azok. Amúgy eléggé nézhetetlen, de bizonyos hangulattal, idegzettel akár még szórakoztató is lehet másoknak is.

0
 
2015.03.06 Rajkó

Ez a film egyszerűen borzalmas. Maga ez a nyolcvanas évekbeli látványvilág még nem is lenne annyira zavaró, lehetne jót nosztalgiázni, viszont az elgondolás, a forgatókönyv nagyon gagyi.

0