58% 47 szavazat
Gazember ügynök

Gazember ügynök

Rogue Agent
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
28
Szereplők (28)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A rendkívüli és hátborzongató történet Robert Freegardról, a hivatásos szélhámosról, aki az MI5 ügynökének kiadva magát embereket vert át.

(csd)

Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2022.08.12. | HBO Max (2023.05.19.)

Hol nézheted

 
2023.07.17 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

8/10 Naivitás ellen kiváló oktatófilm

A mai magyar társadalom tagjainak többségére igencsak ráfér, hogy javuljanak a képességei arra vonatkozóan, hogy a manipuláló pszichopata szélhámosokat felismerje. Egy ilyen megtörtént sztori feldolgozása ehhez szórakoztató módon járul hozzá. Már amennyire szórakoztató belenézni egy ilyen beteg ember működésébe. Különben nem túl pörgős a film, de engem végig lekötött a pszichológiai vonalon zajló cselekmény. Nem a film lényegét érintő megfigyelés, csak amolyan érdekesség, hogy a valószínűsíthető kis büdzsé ellenére roppant körültekintően idézték meg a feldolgozott események korát, kígyójátékos Nokia butatelefonok, az azokban az években forgalmazott IKEA bútorok, valaki nagyon odafigyelt ezekre az apróságokra.

0
 
2023.06.13 Török389133

Kicsit alacsony költségvetésű, és vannak benne unalmas részek, viszont vannak egész érdekes és izgalmas részek is, úgyhogy a műfaj kedvelőinek érdemes egyszer megnézniük. Viszont ennél a filmnél mik ezek a műfajok? Misztikus? Sci-fi? Ezeket ki írja oda a filmekhez?

0
 
2023.05.18 Zoltán

Remek film, különösen tetszett, hogy a karakterek realisztikusak és valóságosan is viselkednek (ami elég ritka manapság a filmiparban, bármennyire is meglepő). A történet ugye valós eseményeken alapul és ezek az események elég durvák voltak. Összességében egy jól összerakott produkció, megéri megnézni.

0