47% 85 szavazat
How It Ends

How It Ends

How It Ends
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
25
Szereplők (25)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy fiatal, leendő apa küzdelme, hogy épségben hazaérjen terhes feleségéhez, amikor egy apokaliptikus esemény mindent a feje tetejére állít.

(Varga_Júlia)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2018
Theo James
Forest Whitaker
Theo James
 
2023.12.10 puszpang

legújabb vélemény

Igazi fekete lyuk.

Kifejezetten örültem volna, ha bármi kiderül. Akár egy morzsányi. Vagy csak nem vettem észre. Maga mint road movie teljesen okés volt. Bejött a nonstop nyomor meg a légkör, de hogy ekkora kapukat hagyni... Kapu sincs, csak egy mező, vagy inkább a végtelen űr. A folyamatos szopás és menekülés. Tovább se tudom gondolni. Nincs ennek második része? (Ha konteós lennék, azt mondanám, az ionoszférát cseszegették. De ezt mondja meg egy profi.)

0
 
2018.07.28 pj19

Alapsztorija a filmnek ismert, de még így se nézhetetlenné, kicsit nyújtott, 1,5 óra alatt le lehetett volna zárni a filmet, Whitaker alakítása jó, a film vége kissé erőltetett volt. Csak akkor ajánlom ha nagyon van feles 2 órátok!

0
 
Értékelés: 5.5/10
(2019. 01. 07.)
"A Netflix célirányosan rágyúrt a sci-fi vonalra, a bemutatott filmjeinél. Nincs szinte hét, hogy egy-egy saját, vagy megvásárolt mozit ne mutatnának be a témában, a sorozataikról nem is beszélve. A „How It’s Ends” is egy ilyen próbálkozás, habár inkább maradjunk a drámánál, mint műfaji megjelölés, hiszen a film trailere tényleg rágyúr a sci-fi és ... Több