Henry Cavill Magyarországról üzent Aquamannek

Az acélember sztárja humoros üzenetben gratulált az Aquaman alkotóinak a közösségi médiában, miután alkalma volt hazánkban megnézni a filmet.

Henry Cavill jelenleg is forgatja Magyarországon forgatja a Vaják című népszerű videojátékon alapuló Netflixes sorozatot, de természetesen ez sem tartotta vissza attól, hogy megnézze a DC filmes univerzumának (a Nolan-féle Batman-trilógiát leszámítva) eddigi legmagasabb bevételű és ezzel együtt legsikeresebb filmjét, az Aquamant, mely 846 milliós eddigi összbevételével már a Wonder Womant is maga mögé utasította.

A színész egy Instagram posztban üzent az alkotóknak és a film főszereplőjének, Jason Momoának, az üzenethez pedig egy fotót is mellékelt önmagáról, melyen víz alá merülve egy villát használva szigonyként láthatjuk.

"Átváltoztam a nagy ölelések, a nagy nevetések, a nagy korsó Guinness-ek és a nap emberévé, Jason Momoává. Mit szóltok hozzá? A viccet félretéve, végre volt alkalmam megnézni az Aquamant Magyarországon. Jason MomoaJames Wan és mindenki, aki dolgozott a filmen, pazar munkát végeztek. Ha még nem láttad, menj, és nézd meg. Jason, szeretlek haver, keményen odatetted magad" - írta.

Az Aquaman nem csak a tengerentúlon, de hazánkban is learatta a babérokat, csak a premierjének hétvégéjén 180 millió forint értékben váltottak rá jegyet a magyarországi mozizók, amivel felkerült a legjobb 2018-as nyitás produkáló filmek top25-ös listájára is.

 

 

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Channeling the man of the hour, the man of big hugs, big laughs and big pints of Guinness, my man Jason Momoa. How'd I do? Seriously though, I just finally got the chance to watch Aquaman here in Hungary. Jason, James and everyone involved in that movie, smashes it out of the (water)park. If you haven't seen it yet, go check it out. Jason, love you bro, you crushed it. @PrideOfGypsies @CreepyPuppet #Aquaman

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill),

3 Jan 2019 o 8:00 PST