Hétvégi sorozatajánló: Ezen az 5 új sorozaton egész biztosan nem fogsz unatkozni (március 11-március 17)

Mostanra a mafabnál is megszokottá vált, hogy hetente jövünk friss sorozatajánlókkal. Ennyire színes kínálat azonban ritkán akad. Erre a hétre a dokudrámától, a történelmi sorozaton át, az újabb teljesen őrült koreai megmenésig minden is akad!

A most ajánlott 5 néznivaló mind adott streamingszolgáltató számára készült eredeti tartalom, legyen szó a Netflixről, a Maxról vagy az Apple TV+-ról.

Ha pedig van előfizetésed ezekhez a szolgáltatókhoz, akkor elég csak a kiválasztott sorozat mafab adatlapjára menned, kattintanod a streaming ikonra és indulhat is a hosszúhétvégézős sorozatozás!

#5

NA Csirkefalat  (2024)

misztikus | vígjáték

Netflix

Choi Min-ah, egy cégvezető lánya egy új gépet tévedésből olyan eszköznek néz, amely segít neki lazítani, és véletlenül csirkefalatkává változik. Miközben apja, Choi... több»

A Netflix koreai vígjátéksorozata március 15-én, pénteken érkezik. A sztori szerint, amikor egy férfi feltalál egy titokzatos gépet, majd véletlenül csirkefalatkává változtatja a lányát, össze kell fognia az egyik gyakornokával, hogy kitalálják, hogyan változtathatják vissza a lányt emberré. A minimum furcsa, új vígjátéksorozatnak mindenképp érdekes felütéssel indít, bár ez az ázsiai filmkészítőktől talán már nem akkora meglepetés. A Chicken Nugget/Csirkefalat teljes egészében március 15-én, pénteken érkezik a streamerre.
#4

77 Manhunt  (2024)

(1)

dráma | thriller

Apple TV+

A James L. Swanson 2006-os bestsellere, a Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer (Embervadászat: A 12 napos hajsza Lincoln gyilkosa után) című könyv alapján készült... több»

Az Apple TV Plus történelmi drámája március 15-én, pénteken érkezik. Az Apple TV Plus több, az amerikai történelem fontos eseményeit feldolgozó, hamarosan induló sorozatának egyike, a Manhunt egy sötét eseménnyel indít: Abraham Lincoln meggyilkolásával. Konkrétan a Manhunt az amerikai elnök meggyilkolását követő John Wikles Booth utáni hajszáról szól. Műfaja összeesküvéses thriller és történelmi dráma egyben. A az első két epizóddal debütál. A további epizódok április 19., péntekig hetente kerülnek képernyőre.  
#3

63 Lányok a buszon  (2024)

(1)

dráma

HBO Max

Sadie McCarthy újságíró, aki a kampányriporterkedés egy letűnt korszakát romantizálja, és az egész életét félredobja azért, hogy egy elnökjelölt tevékenységéről... több»

A Max politikai drámája március 14-én, csütörtökön (azaz ma) debütál. Az HBO legújabb politikai sorozata nem vígjáték, de ez nem jelenti azt, hogy időnként nem lesz vicces. A Lányok a buszon négy nőről szól, akik mindannyian egy elnökválasztásról tudósítanak, hogy felpörgessék újságírói karrierjüket. Rájönnek azonban, hogy össze kell fogniuk ahhoz, hogy a legjobbat adhassák - és egyszerűen megoldják a saját problémáikat is. A sorozat első két epizódja március 14-én, csütörtökön érkezik a Maxra, a további részek pedig onnantól kezdve hetente érkeznek majd.
#2

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy csapat nemzetközi kincsvadász élete egyik legnagyobb kalandját tervezgeti – vajon sikerül meglépniük a kincsekkel? több»

Március 13-án, szerdán debütált a legújabb mexikói Netflix sorozat, ami egy kissé Indy-hangulatú. A sorozat három banditáról, Miguelről, Liliről és Wilsonról, vagyis "képzett szerencsétlenekről" szól. A trió felfedez egy régi térképet, és azt követve járják be a Karib-térséget, hogy megpróbáljanak megtalálni egy elveszett kincset. A Bandidos/Kincskereső klandorok összes epizódja március 13-án, szerdán landolt a Netflixen.
#1

dokumentum

Netflix

A sorozat az atombomba megalkotásának és a nukleáris fegyverek elterjedésének krónikája a Szovjetunió felbomlásán túl Vlagyimir Putyin felemelkedéséig és Ukrajna orosz... több»

Március 12-én, kedden befutott a Netflix legújabb történelmi doku-sorozata! A Fordulópont... a hidegháború történetét meséli el, egészen Hirosima második világháborús bombázásától kezdve egészen a közelmúltbeli ukrajnai invázióig. Rengeteg interjút tartalmaz, miközben a geopolitikai kapcsolatok évtizedek óta tartó változásait vizsgálja. A kilencrészes sorozat egyben landolt a Netflixen.