Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (március 11-17)

Miközben körülöttünk szépen lassan mindent beborít az érkező tavasz hangulata, a Netflix továbbra is érdekes és izgalmas tartalmakkal halmozza el nézőit. Érkezik többek között Lindsay Lohan legújabb romantikus filmje, megnézhetjük A kikötő törvénye című sorozatot, amiben spanyol csempészek harcolnak a hatalomért, valamint folytatódik a Szerelem vagy kötelesség sikersorozat is. Listánkban leginkább a szolgáltató eredeti tartalmaira összpontosítottunk, azonban ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges a Netflixnél.

#7

dráma | romantikus | thriller

Netflix

Miután megtudja, hogy a műkincstolvaj, akit üldöz, a volt szeretője, az Interpol egyik tisztje tervet eszel ki, hogy tetten érje a férfit. több»

Alin az Interpol műkincsbűnözési osztályán dolgozik. Egy ideje már egy tolvaj nyomában van, aki értékes festményeket lop el a világ nehezen megközelíthető múzeumaiból. Bárki is legyen ez a tolvaj, egyértelmű, hogy nem pénzért teszi. Miután évekig kereste a gyanúsítottat, Alin végre rájön, hol csap le legközelebb. Alin megdöbbenve tapasztalja, hogy a tettes az a férfi, akibe egykor szerelmes volt, a milliárdos üzletember, Güney, aki hirtelen eltűnt, amikor éppen összeházasodni készültek. Alinnak most már csak egy megoldása van: újra szembe kell néznie Güney-jel, és tetten kell érnie. Ezzel kezdetét veszi egy akcióval, kalanddal, intrikával és romantikával teli történet.
#6

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy csapat nemzetközi kincsvadász élete egyik legnagyobb kalandját tervezgeti – vajon sikerül meglépniük a kincsekkel? több»

Egy hóbortos szélhámos felbérel egy problémás egyénekből álló bandát, hogy megtalálják a Kígyókirály kincsét a Maya Riviérán.
#5

dokumentum

Netflix

A sorozat az atombomba megalkotásának és a nukleáris fegyverek elterjedésének krónikája a Szovjetunió felbomlásán túl Vlagyimir Putyin felemelkedéséig és Ukrajna orosz... több»

A dokumentumfilm több mint 100, a világ 7 országában készült interjút tartalmaz, amelyek mélyen személyes történeteket tárnak fel, és megmutatják, hogy a hidegháború mennyire megváltoztatta sokak életét, és meghatározta a világtörténelmet. A Hirosimára ledobott atombomba túlélőitől kezdve az Ukrajnában, Németországban és a volt szovjet köztársaságok némelyikében készült átfogó felvételekig a sorozat hét jelenlegi vagy volt világvezetővel készített interjút tartalmaz köztük Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, valamint olyan prominens politikai személyiségekkel, mint Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Robert Gates volt CIA-igazgató és Condoleezza Rice volt amerikai külügyminiszter. A sorozatban a hidegháború kulcsfigurái is megszólalnak, köztük Julius és Ethel Rosenberg fia, a berlini fal ledöntésében segédkező prominens német tiltakozó vezetők. Ez a kilencrészes dokusorozat az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti, évtizedekig tartó konfliktus feltárása, amelyet olyan aktuális események kereteznek, amelyek egyértelművé teszik, hogy még mindig nagyon is érezzük a hidegháború hatásait.
#4

76 Girls5Eva  (2021)

vígjáték | zenés

Netflix

Egy fiatal sztár felhasználja egy 90-es évekből ismert lánybanda zenéjét egyik számában, amivel lehetőséget ad a csapatnak, akik annak idején csak ezzel az egy dallal futottak... több»

A 90-es évek végi Girls5eva lánycsapat tagjai - Dawn, Wickie, Summer és Gloria - újra összeálltak és felvették új albumukat, a Returnity-t, így itt az ideje a következő logikus lépésnek: egy visszatérő turnénak. Terv, turnémenedzser vagy biztosított helyszínek nélkül a hölgyek beülnek egy furgonba, és nekivágnak a nagy ismeretlennek, hogy mindent megtegyenek az albumuk népszerűsítése és a visszatérés érdekében. Eközben a Girls5eva tagjai megküzdenek az út kihívásaival, próba elé kerülnek a kapcsolataik, fellépnek egy milliárdos születésnapi partiján, szembesülnek a szülőkkel, akikről azt hiszik, hogy visszatartották őket, keresztezi útjukat a világ legnagyobb popsztárja, és megkérdőjelezik, hogy tényleg újra híresek szeretnének-e lenni. Vajon felgyorsítja a visszatérésüket, és közben eladják a turné-dokumentumfilmjüket? Vagy az út tönkreteszi őket?
#3

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Joaquín Manchado vasököllel irányítja drogbirodalmát a barcelonai kikötőből, mígnem egy újabb szállítmány az üzletet és a családot is a mélybe taszítja. több»

A barcelonai tengeri kikötő naponta közel 6000 konténert fogad. A világ minden tájáról érkező áru egy év alatt több mint 30.000 kiló kokaint rejthet. Így a kikötőváros Európa egyik legfontosabb bejárata a jövedelmező kábítószer-kereskedelemben. Joaquin Manchado jól tudja, ő a barcelonai kikötő fő termináljának tulajdonosa. Ha valaki illegális szállítmányt akar behozni a kikötőn keresztül, számítania kell a támogatására, valamint a körülötte kialakított bűnszövetkezet együttműködésére. Egy váratlan baleset és egy fontos kokainszállítmány eltűnése azonban egy gyilkosságokkal és bosszúval teli, kegyetlen háborút indít el.
#2

dráma | romantikus

Netflix

A harmadik évadban Wilhelm beszéde nemcsak a bíróságon, hanem az egész iskolában következményekkel jár, mivel Hillerska az iskola történetének legsúlyosabb válságával... több»

Amikor Wilhelm herceg (Edvin Ryding) a tekintélyes Hillerska nevű bentlakásos iskolába érkezik, végre lehetőséget kap arra, hogy felfedezze valódi énjét, és rájöjjön, milyen életet akar valójában. Wilhelm egy szabadsággal és feltétel nélküli szerelemmel teli jövőről kezd álmodozni, távol a királyi kötelezettségektől - de amikor váratlanul ő lesz a következő a trónkövetelői sorban, dilemmája csak fokozódik, hiszen választania kell. Szerelem vagy kötelesség.
#1

fantasy | romantikus | vígjáték

Netflix

Amikor élete szerelme eljegyzi a legjobb barátnőjét, Maddie félreteszi az érzéseit, hogy koszorúslány legyen az írországi esküvőjükön. Napokkal a pár esküvője előtt Maddie... több»

Amikor élete szerelme eljegyzi legjobb barátnőjét, Maddie (Lohan) félreteszi érzéseit, hogy koszorúslány legyen az írországi esküvőjükön. Néhány nappal a pár esküvője előtt Maddie spontán kívánságot fogalmaz meg az igaz szerelemre, és egy alternatív valóságban találja magát, ahol egy véletlen találkozás megmutatja neki, hogy néha vigyázni kell, hogy mit kívánunk. Az álma valóra válni látszik, ám Maddie hamarosan rájön, hogy az igazi lelki társa valaki egészen más.