Hivatalos: Ismét rebootolják a Tini Nindzsa Teknőcöket

A gyengén szereplő TMNT-filmek ellenére a Paramount továbbra is lát potenciált a franchise-ban, ezúttal azonban talán végre értő kezekbe kerül az adaptáció.

Még az idén megkezdődnek a Tini nindzsa teknőcök rebootjának munkálatai, árulták el a Cricts Choice Awardson a film producerei, Andrew Form és Brad Fuller, akik legutóbb a Hang nélküllel értek el kimagasló sikereket.

"Jelen állás szerint a munkálatok az év végén kezdődhetnek meg... Egyelőre nincs rendezőnk, de megpróbáljuk tartani az ütemtervet. Többet egyelőre nem mondhatunk."

Bár  ezt tekinthetjük hivatalos bejelentésnek, a Paramount továbbra sem reagált semmit.

A Kevin Eastman 1984-es képregényén alapuló Tini Nindzsa Teknőcök eddigi adaptációi nem igazán működtek a mozivásznon. A 2007-es Kevin Munroe rendezésében bemutatott feldolgozás csúnyán elbukott, és egészen 2014-ig kellett várni az újabb rebootra Michael Bay produceri szárnyai alatt. A film közel 500 milliót hozott a Paramount konyhájára, így jöhetett a folytatás, de a gyenge kritikai fogadtatás miatt Jonathan Liebesmant Dave Greenre cserélték. 2016-ban pedig már jött is Elő az árnyékból, mely világszerte mindössze 245 millióig jutott, ami a nullszaldóhoz sem volt elegendő.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a legújabb reboot, egyelőre nincsenek információk.