Hivatalos, második évadot kap a Westworld

Jó hírünk van a rajongóknak, jövőre folytatódik az HBO sci-fi westernje.

Az HBO berendelte a legújabb sikersorozatának második, tíz részes évadát. Bár a hír örömteli, a legtöbbeket valószínűleg nem érte meglepetésként. A Westorld egyes epizódjai sorra kapják a méltató kritikákat, az internet tele van a rajongói elméletekkel, ráadásul a nézőszámok is az HBO-t igazolták. Jól mutatja a sikert, hogy a sorozat epizódjait átlagban 11,7 millióan követik, ami magasabb nézőszám, mint amint a Trónok harca első évada produkált.

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys a THR-nek adott interjújában bár megerősítette, hogy elkészül a második évad, azonban a premierdátumról nem tudott pontos információkkal szolgálni. A terv az, hogy 2017 őszén már műsorra tűzhessék az új szezont, azonban mivel igen ambiciózus és drága, sok díszlettel operáló produkcióról van szó, Bloys szerint elképzelhető, hogy csak 2018 elején debütálhat a második évad első epizódja.

A Westworld premierje október 2-án volt az HBO-n, a széria jelenleg a hetedik epizódjánál jár.  

81 Westworld  (2016)

(44) (11)

dráma | misztikus | sci-fi | western

HBO Max

2016 egyik legnagyobb meglepetése a HBO futurisztikus sorozata volt, melyet Michael Crichton azonos című filmje ihletett. Az epizódokból képet kaphatunk a mesterségesen létrehozott... több»