Egy bizarr anekdota Johnny Depp és Kate Moss (galériánkban) 1994 és 1998 közötti kapcsolatáról.

Kate Moss elárulta, hogy élete első gyémántjait Johnny Depptől kapta ajándékba, aki újszerű módon ajándékozta meg. A modell, aki 1994 és 1998 között volt kapcsolatban a hollywoodi színésszel, a brit Vogue-nak adott interjút.

Egy 1995-ben viselt fehér John Galliano ruhájára reflektálva Moss felidézte, hogyan adta neki a tervező a darabot, de elvesztette, majd az ékszerekre terelte a szót: "És az a gyémánt nyaklánc, amit Johnny adott nekem, azok voltak az első gyémántjaim. Ő húzta ki őket a s*ggéből."

Moss elmondása szerint az eset akkor történt, amikor vacsorázni mentek, így a sztori a még szokatlanabb lett. A modellnek a saját kezével kellett húznia a gyémánt nyakláncot a hollywoodi sztár fenekéből.

"Vacsorázni indultunk, és azt mondta: 'Van valami a fenekemen, megnéznéd? Erre én: 'Mi?' (...) kihúztam egy gyémánt nyakláncot" - mesélte a 48 éves divatikon.

Deppnek az utóbbi hetekben, miután megnyerte a rágalmazási pert Amber Heard ellen, kimondottan jól megy a szekere, bár a hétvégi MTV-gálán való bizarr feltűnése nem mindenki tetszését nyerte el, Heard nővére pedig ki is kelt az MTV ellen.