Johnny Deppről azt pletykálták, hogy idén ő is megjelenik a VMA-n, ami ugyan megtörtént, de nem egészen úgy, mint amire a legtöbben számítottak.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a színész a csatorna híres Holdemberének öltözött be. Bár Johnny valóban megjelent a show-n Holdemberként, de  valójában nem volt jelen a show-n vasárnap este a Prudential Centerben, Newarkban, N.J.-ben.

A show elején a Holdember ott lebegett a színpad felett, de Depp valójában nem volt a ruhában, csak a képe volt látható a képernyőn. 

"Csak szeretném, ha tudnátok, hogy rendelkezésre állok születésnapokra, bár micvókra, bat micvókra, esküvőkre, virrasztásokra, mindenre, amire szükségetek van".

"És tudjátok mit? Szükségem van a munkára" - mondta még.

"Találd ki, ki az? #VMAs" - írta Johnny az Instagramon az alábbi videó mellé.

Depp kapott is hideget, meleget a közösségi médiában.

"Nem tudom abbahagyni a nevetést, ezt nevezték a rajongói "Johnny Depp nagy visszatérésének"" - gúnyolódott @liliandaisies a Twitteren.

"Johnny Depp felbukkanása a VMA-n vicces cameóként tényleg rohadtul undorító" - írta Alex Suskind újságíró.

Persze a színész rajongói próbáltak a védelmére kelni. 

"Az, hogy Johnny Depp azt mondta: 'Hé, kellett a munka', elég vicces volt, de jól bele kell látni a Depp-drámába, hogy tudd, miről van szó. Ettől függetlenül dicséret a #VMA-nak, amiért esélyt adtak egy megrágalmazott embernek, hogy újra a rivaldafénybe kerüljön."