Holnaptól a Netflixen: Egy új misztikus kosztümös sci-fi csavaros gyilkossági rejtéllyel fűszerezve

Amikor egy holttest tűnik fel London utcáin, az nem jelent mást, mint a szokásos rutinmelót egy gyilkossági nyomozó számára. Azonban a detektív nem tud arról, hogy ugyanaz az áldozat három másik időpontban is megjelenik ugyanazon a helyen: 1890-ben, a viktoriánus korszakban; 1941-ben, a második világháború során, Nagy-Britannia legsötétebb napjaiban; és 30 év múlva, a jövőben.

Ahogy a nyomozás szálai összefutnak, sötét összeesküvés rajzolódik ki, amely veszélyezteti az Egyesült Királyság jövőjét.

A Paul Tomalin által alkotott és Si Spencer grafikus regényén alapuló Testek részben tudományos-fantasztikus film, részben detektívregény, részben pedig bűnügyi dráma. A sorozatban szereplők közé tartozik Amaka Okafor, az Emmy-jelölt Shira Haas, az Olivier-díjas Kyle Soller és a SAG-díjas Stephen Graham.

Mire számíthatunk a sorozat kapcsán?  Tomalin szerint "Ez egy olyan bűnügyi sorozat, amely pillanatról pillanatra változik, átalakul. Sosem tudod, mi vár rád a következőkben... Ez egy kinetikus, ambiciózus izgalmakkal teli utazás - egy  báránybőrbe bűjt farkas a detektívdrámák köntösében."

"Amikor meghallottam, hogy [a rendezők] Marco Kreuzpaintner és Haolu Wang egyesítik erőiket a sorozat kedvéért, azonnal tudtam, hogy csatlakozok." - mondta el a Netflixnek Graham, aki egy sötét, autoriter vezetőt játszik a sorozatban. "A forgatókönyvírók, Paul Tomalin és Danusia Samal fantasztikus munkát végeztek, a sorozat minden pillanata friss és izgalmas."

A történet a jelen Londonjában játszódik, ahol a nyomozó törzsőrmester, Shahara Hasan számára gyanús tinédzserrel találkozik egy tüntetésen. Amikor nyomozó észreveszi, hogy a fiatalnál fegyver van, üldözni kezdi a város sikátorain keresztül, amíg hirtelen meg nem áll: a fiú éppen rámutat a fegyverével, és egy meztelen test fekszik mozdulatlanul mellette. Amikor a tinédzser elmenekül, Shahara rájön, hogy nem hallotta eldördülni a fegyvert. Ahogy vizsgálódik a férfi halála ügyében, az igazság felé vezető útja párhuzamosan halad tovább három másik nyomozással több idővonalon - mindegyik más-más nyomozóval, de ugyanazzal az áldozattal. Ahogy a négy nyomozó megpróbálja megoldani az ügyet, egy olyan rejtélyre derítenek fényt, amely több százezer életet sodorhat veszélybe.

Ha érdekel a sorozat és rendelkezel Netflix előfiizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintva már nézheted is!

83 Testek  (2023)

dráma | krimi | történelmi

Négy nyomozó története négy különböző londoni korszakban, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben nyomoznak. több»