Hoppá, korhatáros lesz a Terminator: Sötét végzet!

A múlt héten megérkezett a Terminator: Sötét végzet első előzetese, amely már most számtalan izgalmas kérdést vet fel, de alighanem a legtöbb rajongónak talán az szolgál majd igazán megnyugtatásul, ha a produkció korhatáros besorolást kap majd.

Mindezt pedig nem más, mint James Cameron erősítette meg, aki ezúttal kreatív producerként vesz részt a film munkálataiban. Arnold Schwarzenegger mellett pedig Linda Hamilton is feltűnik majd a produkcióban.

Ennek apropóján Cameron azt is elárulta, hogy a Sötét végzet szorosabban kapcsolódik majd az eredeti Teminator második részéhez. „Ez nem az a fajta grandiózus és komplex sztori lesz. Ez egy rendkívül karakterközpontú, intenzív, pörgős, korhatáros történet, amely alig 36 órányi cselekményt ölel majd fel”, nyilatkozta Cameron.

A rendezői széket tehát Tim Miller, a Deadpool alkotója foglalja el, így biztosra vehető, hogy az új Terminator nem csupán a ma már klasszikusnak számító, eredeti epizódok hangulatát és történetvezetését idézi majd meg, hanem akció dús és brutális is lesz.