Bár Hugh Jackman a 2017-ben megjelent Logannel végleg maga mögött hagyta Rozsomák szerepét, de talán még mindig akad egy s más, amit nem tudtál a karakterről.

A 2013-as Farkas kevéssé nyerte el a rajongók tetszését, holott Jackman talán sosem volt annyira formában, mint a szóban forgó filmben. Talán kevésbé is meglepő mindez, ha eláruljuk, hogy a színész annak idején nem mástól, mint Dwayne Johnsontól kért tanácsot.

“Lényeges volt, hogy ne csak úgy nézzek ki a felvételen, mintha felpumpáltam volna magam” - nyilatkozta Jackman. “Azt akartam, hogy a fizikumom tükrözze a karakterben szunnyadó állatot, hogy látni lehessen a belső haragját.”

Jackman a Szikla útmutatása alapján napi 6000 kalóriát vitt be, az étrendje főként csirkéből, brokkoliból és tojásfehérjéből állt, amely mellé közel 7 liter vizet fogyasztott el naponta. Mindezt pedig klasszikus erőnléti edzéssel és további testmozgással toldotta meg.

“Rozsomáknak formában kellett lennie, hogy azonnal látható legyen az ereje” - mondta Jackman.

És, hogy milyen fizikumot is rakott össze Jackman? Lásd a galériánkat.

72 Farkas  (2013)

akció | kaland | sci-fi

Farkas (Hugh Jackman) különleges képességének köszönhetően nem öregszik, sebei azonnal begyógyulnak. A vad és meggyötört férfi magányosan él az erdőben, de egy régi... több»