Hugh Jackman mint James Bond?A kép forrása: © Eric Charbonneau for 20th Century Fox

Hugh Jackman a Rozsomák 3 után szögre akasztja az adamantium karmokat, melyeket örömmel cserélne le egy Aston Martinra.

Hugh Jackman a napokban a The Project című ausztrál tévéshow vendége volt, ahol a műsorvezetők azt kérdezték tőle, hogy eljátszaná egy James Bondot.

'Határozottan megfontolnám a dolgot' - árult el mosolyogva a színész.

A kérdés nem légből kapott volt, ugyanis az X-Men 2. forgatásának idején nagyon komolyan felmerült Jackman neve a következő James Bond-film kapcsán. A színész elárulta, hogy megkeresték őt a szereppel, de úgy érezte, nem az volt a megfelelő idő, bár azt elismerte, hogy nagyon nehéz volt meghoznia a döntést.

A franchsie következő része, a Daniel Craig nevével fémjelzett 007 Spectre - A Fantom visszatér november 5-án debütál a hazai mozikban, de kétséges, hogy Craig még hány filmben alakíthatja az ikonikus titkosügynököt. A színész a közelmúltban elmondta, hogy nem biztos, hogy elvállalna egy újabb részt, ugyanis egy Bond-film elkészítése rengeteg időt vesz igénybe, és saját magára valamint a családjára is gondolnia kell.

Ezt követően azonnal megkezdődtek a találgatások arról, ki vehetné át tőle a szerepet, és olyan színészek nevei merültek fel, mint Tom Hardy, Idris Elba vagy Damian Lewis. Jackman nyilatkozata után mostantól talán vele is érdemes számolni.