Megérkezett a Netflix saját gyártású produkciója a Mindig az ördöggel, amely már az előzetes alapján is egy igazán sötét drámai történetet ígért egy igencsak impozáns szereposztással.

Donald Ray Pollock azonos című regénye alapján a Mindig az ördöggel története az ohioi Knockemstiffbe kalauzol minket, ahol úgy tűnik mindenki magában hordozza a sötétséget. Arvin Russell közösségének tagjai aligha tiszta szándékúak, a fiú egyedül próbál megküzdeni a körülötte gyülekező ördögi erőkkel. A film metsző pontosságú képet fest a második világháború és a vietnami háború közötti időszakról, amelyben igaz emberek egyre elkeseredettebb harcot folytatnak a korruptakkal.

A film jelenleg 78 százalékos értékelést tudhat magáénak 91 szavazat alapján a Mafabon, ezzel együtt befutottak az első értékelések is, és nagyon úgy tűnik, hogy a Mindig az ördöggel hangulata igazán képes magával ragadni a nézőjét.

“Ezt a filmet kétségkívül az alakítások viszik el a hátán, és nem annyira a rendezés. Viszont azok bőven kárpótolnak. Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgård, Sebastian Stan, Jason Clarke, Mia Wasikowska... Ebből azt hiszem minden világos. Holland végre egy komolyabb szerepben is megmutatta, mire képes, ez alapján pedig nagyon sok van még benne, és minden esélye megvan arra, hogy egy kiemelkedő pályát fusson be. Volt már azért komolyabb alakítása, jusson csak eszünkbe A tenger szívében vagy a Z, de igazán most tudta megmutatni, mire is képes. Mindent egybevetve egy erős filmről beszélünk, aminek a megtekintése nagyon is ajánlott” - írja yzerman19, aki négy csillaggal értékelte a produkciót.

“Pozitív meglepetésként ért a film. Kegyetlen és beteges, ugyanakkor nagyon jól megírt történet, amely érdekes szereplőket vonultat fel. A színészi játék és a filmzene szintén kiemelkedő. Jó volt látni, hogy Tom Holland egy ilyen komoly szerepben is képes helytállni, a mellékszereplők pedig kiválóak. Az egyetlen negatívum, hogy a sok szál miatt nem minden szereplőt sikerült kellő mélységben bemutatni, ettől eltekintve kimondottan tetszett” - olvasható elekm90-től.

Akadtak azonban olyanok is, akik a film sötét hangulata miatt, egy kissé nehézkesnek találták a történetvezetést: “Én nehezen bírom az ilyen túl sötét filmeket” - jegyezte meg tömören cercei.

A Mindig az ördöggel tehát már elérhető a Netflixen, bővebb információt és érdekességet pedig a film adatlapján találsz!