Befutott az első trailer a hazai mozikba is érkező A megtisztulás éjszakája: A szigethez. A filmből végre fény derül az Irtás eredetére.

A Universal és a Blumhouse Pictures szép sikereket könyvelhetett el A megtisztulás éjszakája franchise eddigi két epizódjával, így nem is volt kérdéses, hogy zöld utat kapjon a gyakorlatilag fillérekből készülő, de dollármilliókat kaszáló széria következő felvonása.

A film hivatalos szinopszisa:

Minden hagyomány mögött egy forradalom nyugszik. Üdvözlünk a mozgalomban, mely egy egyszerű kísérletnek indult: Az első Irtásban.

Hogy a bűnözési rátát egy százalék alá csökkenthessék, az Alapítók szociológia elképzelésre alapozva meghirdették az Irtást, mely egyetlen éjszakára szabad utat adott az agressziónak. Azonban amikor az elnyomók erőszakossága találkozik az elnyomottak dühével, a kísérlet túllép a város keretein, és a nemzet egészére kiterjed.

A produkció rendezői székét Gerard McMurray foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Marisa TomeiMelonie DiazLauren VélezChyna LayneMo McRaeY'lan NoelLex Scott Davis és Patch Darragh.

A megtisztulás éjszakája: A sziget várhatóan idén nyáron debütál a hazai mozikban.