Jack Ging halála: Elhunyt A szupercsapat színésze, Clint Eastwood filmjeinek szereplője

90 éves korában elhunyt Jack Ging színész.

Halálának hírét felesége, Apache Ging közölte a nyilvánossággal, amelyet a The Hollywood Reporter magazin adott közre. Legismertebb alakításai a Fennsíkok csavargója, a Ghost of Dragstrip Hollow, a The Twilight Zone és A szupercsapat című produkciókban láthatók.

Jack Ging három filmen is együtt dolgozott Clint Eastwooddal, amelyek az Akasszátok őket magasra, a Játszd le nekem a Mistyt! és a már említett Fennsíkok csavargója voltak. 1961-ben Ging csatlakozott az NBC Tales of Wells Fargo című sorozatának hatodik évadához.

Feleségével 1973-ban ismerkedett meg a Kutyabajok (Ahol a vörös páfrány nő, Ahol a vörös páfrány az égig ér) forgatásán. A színészt felesége, Apache, gyermekei, Adam, Casey, Erin, Charlie és Anna gyászolják. Nyugodjon békében!

115 híresség, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#nonumbers

Jack Ging

szül. 1931. 11. 30. - elhunyt 2022. 09. 09.
Alva, Oklahoma, Egyesült Államok
Jack Lee Ging Alvaban született Oklahoma államban 1931. november 30-án. Szolgált az Egyesült Államok Marine Corpsnál. Az University of Oklahoman diplomázott, ahol 1950-ben az egyetemi futballcsapat tagja volt. 1952-ben feleségül vette Katie Ginget, akivel egy gyermekük született, majd 1954-ben elváltak. 1956-ban összeházasodott Gretchen... több»