James Cameron Terminator-rebootja visszatér az alapokhoz

 A film producerei igen derűlátóak az új projekt kapcsán. Januárban számoltunk be arról, hogy Deadpool rendezője, Tim Miller és James Cameron hozzálátott az új Terminátor mozi munkálatainak  megszervezéséhez.

A film jogai 2019-ben kerülnek vissza Cameronhoz, így végre megnyílt előtte a lehetőség, hogy visszaállítsa a franchise-t az  eredeti pályájára.  A Paramount égisze alatt bemutatott Terminator Genisys után pedig erre valóban nagy szükség lenne.

Hiába tervezett a stúdió további epizódokat a Terminátor: Genisyst követően, azonban erre már biztosan nem fog sor kerülni. Ezzel együtt pedig végleg búcsút kell mondanunk Arnold Schwarzeneggernek is.

"A stúdió a folytatás lehetőségét teljesen elvetette" - mondta el egy meg nem nevezett belsős forrás a The New York Daily News-nak.

Az új Terminátor mozit gyártó Skydance ügyvezető igazgatója, David Ellison igen bizakodóan tekint a jövőbe.

"Átgondoltuk a franchise jövőjét, és azt kell mondanom, igen derűs jövőképünk van. Az út, amelyen elindultunk az, amire a rajongók a Terminátor 2. - Az ítélet napja óta várnak" - nyilatkozta Ellison a Collidernek adott interjújában, majd hozzátette, hogy a hivatalos bejelentésre jó eséllyel még idén sor kerül.

Arról, hogy milyen színészekkel folytatódhat a franchise, egyelőre nincsenek információk.