James McAvoy új horrorjától ki fog verni a víz, magyar szinkronos előzetest kapott a Szádra ne vedd

James McAvoy kétségtelenül az egyik legfélelmetesebb alakítását hozza majd James Watkins Szádra ne vedd című rendezésében, amelyhez meg is érkezett a magyar előzetes.

Watkins rendezése nem mellékesen a 2022-ben a hazai mozikban is bemutatott A látogatás feldolgozása. A filmben egy idilli családi vakáció bontakozik ki. Hőseink rövidesen meghívást kapnak egy idilli vidéki házba, ám rövidesen kezd nyilvánvalóvá válni, hogy vendéglátóik sötét és borzalmas titkot takargatnak.

“Figyelemre méltó számomra, hogy milyen kedves, nagylelkű, vicces, karizmatikus ember a barátom, James. Mert ő is képes arra, hogy a szerepeiben eléggé felkavaró mélységekbe merüljön” - nyilatkozta Watkins McAvoy alakításával kapcsolatban, majd azt is hozzátette, hogy a forgatás valójában egy nyári tábor hangulatára emlékeztette őt.

McAvoy mellett a film további főszerepében érkezik Mackenzie Davis, Scoot McNairy, Kris Hitchen, Alix West Lefler, Motaz Malhees és Dan Hough.

A Szádra ne vedd szeptember 12-én debütál a magyarországi mozikban.

dráma | horror | thriller

A Blumhouse, amely olyan filmek készítéséről híres, mint a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember, most a dán horrorszenzáció, a Gæsterne (A látogatás)... több»