Játssz és NYERJ páros mozijegyet a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek-re!

Az elsők között szeretnéd látni a nyár sikervárományos akciófilmjét? Akkor itt a remek alkalom!

Az idei nyáron egymást érik a nagy hollywoodi blockbusterek, és ez ezen a héten sem lesz másként. Érkezik ugyanis a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek Hollywood elsőszámú ázsiai sztárjával, Henry Goldinggal a főszerepben, melynek vetítésére 3 darab páros Cinema City mozijegy keresi a gazdáját a film magyarországi forgalmazója, a UIP-Duna jóvoltából.

Ha Te is az első között szeretnéd látni a G.I. Joe franchise legújabb filmjét, nincs más dolgod, mint a játékot meghirdető Facebook posztban (ide kattintva) megírni kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a hétfő délelőtti (július 19., 10:00 óra) sorosolásba. A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

A filmet a kuponkód birtokában országszerte bármelyik Cinema City moziban megnézheted a premiert követő két hétben a mozik vetítési időpontjából választva.

Sok szerencsét kívánunk! 

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

A G.I. Joe-k eredeti csapatának tagját, Kígyószemet mindig is rejtély övezte. Hogy hívják, hol született, mi a története, mi rejtőzik a némasága mögött? Kérdések, melyek... több»