Játssz és NYERJ páros mozijegyet a Terminator: Sötét végzetre!

A Terminator-franchise újra James Cameron, produceri szárnyai alatt tér vissza a mozikba, a Mafab.hu és a Kultik Mozihálózat jóvoltából pedig most Te is az elsők között láthatod Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton visszatérését a Sötét végzetben.

Kimondottan erős kritikákat kapott a Terminator: Sötét végzet, mellyel James Cameron, visszatért az alapokhoz, hogy ott folytassa, ahol annak idején abbahagyta. A T2 hivatalos folytatásaként beharangozott Sötét végzet rendezői székét pedig nem másra bízta, mint a Deadpool direktorára, Tim Millerre.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. október 30.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

A Terminator: Sötét végzet csütörtöktől a mozikban!

Sok szerencsét kívánunk!