John Wick Párizsban: Ezt az új videót Keanu Reeves összes rajongója imádja, mi is (videó)

Már gőzerővel zajlanak a John Wick: 4. felvonás munkálatai, a stáb jelenleg Párizsban tartózkodik, egy lelkes rajongónak pedig ismét sikerült is lencsevégre kapnia Keanu Reeves-t.

Azt eddig is tudtuk, hogy Reeves keményen dolgozik a forgatásokon, azzal sem mondunk igazán újat, hogy a színész rendkívüli közvetlensége és kedvessége miatt imádják rajongói és pályatársai egyaránt, ezúttal viszont még egy lapáttal sikerült rátenni mindarra, ami miatt igazán szeretni lehet őt.

A stáb épp egy jelenet felvételéhez készülődött a párizsi Montmartre tetején, ahová igencsak komoly kihívást jelent felvinni a szükséges teljes felszerelést, Keanu azonban cigarettaszünet helyett maga is megragadta a lehetőséget, hogy egy kicsit segítsen kollégáinak.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popcorns (@popcornsapp) által megosztott bejegyzés

Érkezett egy további felvétel, amelyet egy bizonyos Alex Canastra tett közzé a Twitteren. Ezen szintén egy rendkívül hangulatos jelenet felvétele látható, amint Keanu által alakított John Wick épp sérültek botorkál egy macskaköves utcán.

Noha bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a film szinopszisával kapcsolatban, annyi bizonyos, hogy a produkció fedélzetén ott van Laurence Fishburne, Bill Skarsgård, Ian McShane, Donnie Yen, Scott Adkins és Hiroyuki Sanada, a John Wick: 4. felvonás premierjére pedig a tervek szerint 2022. májusáig kell várniuk a rajongóknak.

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»