Renée Zellweger lecsúszhat a Bridget Jones 4-ről. Bár korábban gyakorlatilag örömhírenek számított, hogy elkészülhet a népszerű franchise folytatása, a Hollywoodban jelenleg is zajló sztrájk tönkreteheti a projektet.

A The Sun értesülése szerint a színésznő számára már csak rövid idő maradt arra, hogy csatlakozzon a stábhoz. “Ez egy rémálom a hollywoodi nagyfőnökk számára. Évekbe telt, mire mindenkit sikerült rávenni a Bridget Jones 4-re, és most a sztrájk miatt veszélybe került a forgatás” - nyilatkozta egy projekthez álló közeli forrás.

A Bridget Jones babát vár még 2016-ban került a mozikba, amelyben már Hugh Grant sem tért vissza, ám a film cselekménye arra adhatott némi reményt, hogy egy esetleges folytatásban visszatérhet még az általa megformált Daniel Cleaver.

Helen Fielding még tavaly erősítette meg a hírt, hogy gőzerővel dolgozik a negyedik részen, ráadásul hatalmas bizakodással nyilatkozott arról, hogy elkészül a negyedik rész. Maga Zellweger is a SiriusXM The Jess Cagle Show című műsorában beszélt arról, hogy “reméli”, hogy lesz egy újabb Bridget Jones-film, mivel egyszerűen imádja eljátszani a karaktert.

“Szerintem annyira szeretetre méltó... az önironikus határozottsága. Átélhető az ő sorsa, mivel párhuzamba tudjuk állítani a saját életünkkel mindazt, ami vele is megtörténik” - mondta Zellweger.

dráma | romantikus | vígjáték

2016-ban végre tovább folytatódnak a negyvenes éveibe lépő Bridget Jones kacagtató kalandjai. Miután igent mondott Darcy lánykérésére, csakhamar kiderül, hogy Bridget... több»