Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
25
Szereplők
56
Vélemények
22
Képek
16
Videók
 
indingo   2016. 11. 18.

Sajnos elmaradt a korábbi részektől, de maga az érzés, hogy egy új Brdget Jones filmecskét nézek jó volt. Sajnos a párbeszédek gyengék és maga a sztori is.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 06.

Úgy ültem be a moziba, hogy az első filmből két momentum maradt meg, a második részt pedig nem láttam. Ennek ellenére, vagy épp ennek eredményeként remekül tudtam szórakozni az egészen, s összességében egy igen kellemes csalódást okozott. A poénok ültek, változatosak és jól időzítettek voltak (nekem kifejezetten a fesztiválos jelenetsor, valamint Emma Thompson minden megnyilvánulásai tetszettek), s összességében azt gondolom, hogy ezt a "ki lehet az apa" szálat ügyesen mozgatták készítők. Egészen a végéig, mert ott sajnos sikerült szerintem a lehető legkiszámíthatóbb lezárást kitalálni (amit még tovább erősített a Hugh Grantes újságcikk is). Eredeti nyelven néztem, s ajánlom is, pláne annak, aki szereti a brit akcentust! Emellett pedig remek szórakozást nyújtott, úgyhogy nálam: 4/5


 
Deku   2017. 08. 17.

Hihetetlenül szórakoztató lett ez a része is a Bridget Jones filmeknek. Nem volt unalmas pillanat a filmben. Persze pont ezt vártam ettől a filmtől. Igazán ajánlom.

 
Artemisia   2018. 01. 24.

Időszerű, innovatív,mégis nosztalgikus hangulata van a filmnek. A mai igényekhez szabottan lett kivitelezve, de megőrizte az előző Bridge Jones-filmek báját.Önismétlések és visszautalások nélkül is gördülékeny és szórakoztató a cselekmény, a poénok eredetiek.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 03. 04.

18 és ½ perc, ennyit bírtam megnézni a filmből. R. Zellweger felismerhetetlenné operáltatta magát. Azelőtt sem tartottam valami nagy színésznőnek, de ezzel a botox lavinával szörnyűséges. Ezt a látványt még az esetlegesen nevettető film sem tudta volna közömbösíteni, de erről szó sem volt. A látott percek alatt gagyibbnál gagyibb poénok voltak. Csak sajnálni tudom azokat, akiknek ez a mozi tetszett.

Renée Zellweger
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Colin Firth
Renée Zellweger
Patrick Dempsey
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Patrick Dempsey
Patrick Dempsey
Colin Firth
Renée Zellweger
Colin Firth
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Colin Firth
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Colin Firth
Patrick Dempsey
Patrick Dempsey
Renée Zellweger
Colin Firth
Renée Zellweger
Colin Firth
Patrick Dempsey
Renée Zellweger
 
Az új Bridget Jones-film egyszer nézős nosztalgiamozi, amiben egy-két egészen jó poén is akad. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Egy tökéletesen szabványos kortárs sequel gördült le az angolszász filmipar futószalagjáról: ha repetitíven és középszerűen is, a Bridget Jones babát vár azt hozza, amit a célközönség vár tőle. több»
 
A Bridget Jones babát vár tehát összességében méltó folytatása az eddigi két filmnek: szórakoztató, szerethető és humoros. Aki eddig szerette a kelekótya, szómenésben szenvedő főhősnőt, és nyársat nyelt lovagját, az biztosan nem fog csalódni. Aki pedig eddig sem kifejezetten csípte őket, annak már bőven volt ideje rájönni, hogy a Bridget Jones-filmeket nem neki találták ki.
Értékelés: 85/100 több»
 

Colin Firth szerint új riválisa (Patrick Depsey) komolyabb fenyegetést jelentett Mark Darcy-ra, mint egykori vetélytársa, Daniel Clever, ugyanis Marc soha nem gondolta, hogy Daniel jobb nála, Jack esetében azonban elbizonytalanodik önmagában is.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Mivel a forgatás megkezdése folyamatosan tolódott, Sally Phillips visszatérhetett Shazza szerepében. Az eredeti elképzelés szerint a munkálatok 2012-ben kezdődtek volna, s akkor a színésznő nem tudott volna részt venni a produkcióban, mivel terhes volt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Glastonbury fesztiválon játszódó jelenetet télen vették fel, holott a valódi fesztivált nyáron szokták megrendezni.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.