Nagyot megy a rekorder romantikus vígjáték, már 200 millió dollárt kaszált világszerte

Bob Marley: One Love folytatja erős teljesítményét a második héten is, 15 millió dolláros nemzetközi bevétellel globálisan már 120,6 millió dollárt hozott.

Szintén remekelt a mozikban az Imádlak utálni, mely globálisan átlépte a 200 millió dollárt, és ezzel rekordot állít fel, ugyanis Sydney Sweeney és Glen Powell filmje lett minden idők legtöbb bevételt hozó R-besorolású (korhatáros) romantikus vígjátéka, olyan produkciókat utasítva maga mögé, mint a Bridget Jones babát vár, a Beugró a Paradicsomba vagy a Sandra Bullock főszereplésével forgatott Az elveszett város.

Az Emma StoneMark Ruffalo és Willem Dafoe szereplésével forgatott Szegény párák közel van a 100 millió dolláros globális bevételhez, ami mérföldkőnek számít Giorgos Lanthimos rendező számára.

Eközben a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training című anime is erősen nyitott a piacokon, 13,7 millió dollárral zárta a hétvégét. Az említett filmek mindegyike már a hazai mozikban is látható.

romantikus | vígjáték

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»