Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! (2004)

Bridget Jones: The Edge of Reason
Filmadatlap
 
30
Szereplők
27
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Renée Zellweger
 
Szilonka   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Bridgetet nem lehet nem szeretni. Remek folytatás lett ez a film. Jót tett neki a más helyszín is. A humort csak dicsérni lehet.

 
Artemisia   2018. 01. 23.

Hamisítatlan Bridge Jones-élmény a szokásos derűs poénokkal és ötletes bénázásokkal.Szerintem hozza az első rész minőségét,sőt ez a rész a kedvencem a Bridge Jones - trillógiából. Ugyanolyan szórakoztatónak,szívhez szólónak és viccesnek érzem mint az első részt,viszont mozgalmasabbnak, tartalmasabbnak,romantikusabbnak,kedvesebbnek, és itt Bridge is elevenebb,többször kerül pácba. A halucinogén gombás és a börtönös jelenetek talán a film csúcspontjai humor szempontjából, a film végi félreértés Rebecca-val és a kapkodás Mark Darcy előkerítésére nagyon aranyosak. A 2000-es évek egyik legjobb vígjátéka.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

Nagyon eredeti csakúgy, mint az első rész, aminél talán egy kicsit gyengébb, de attól még remek péntek esti szórakozás.

 
indingo   2016. 02. 18.

Valamivel gyengébb, mint az első rész, de én a második részt is nagyon szerettem. Itt már nem csak két férfi szeretné Miss Jonest, hanem egy nő is! Bridget nem lett csinosabb, de így szeretjük. És már készül a harmadik rész, amelynek egyenesen három különböző befejezést is forgattak.

 
Deku   2017. 08. 30.

Ennél a filmnél én nem vettem észre semmi egyedit. Százszor elsütött sablonos pillanatokkal volt tele de nem ez volt a legnagyobb baj. Leginkább ami zavart, hogy nem volt rendben a lezárás.

 
Amíg az első részt bármikor újranézném, erre a filmre csak csendes szomorúsággal tudok gondolni: egy újabb kihagyott ziccer lett sajnos, nem több.
5/10 több»

A film összbevétele 262 520 724 dollár volt (imdb.com).

 

A thaiföldi forgatási szünetekben a stáb gyakran pihent a Mamma Mia's nevű bárban, amelyet a 2004-es cunami lerombolt. Mikor a stáb értesült erről, ajándékcsomagot küldtek a tulajdonosoknak, benne egy óriás plakáttal a filmről, ami azóta is ott lóg az újjáépített bár falán.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A nyitóhétvégén 530 moziban összesen 8.7 million dolláros bevételt termelt a film.

(rbernadett)
 

Úgy volt, hogy George Clooney megjelenik cameoszerepben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.