Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! (2004)

Bridget Jones: The Edge of Reason
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 14.

legújabb vélemény

0

Száraz, ötlettelen, sablonos és unalmas, tele idegesítő karakterekkel és béna, ügyetlen színészi játékkal. Még nézni is fárasztó. Tiszta időpocsékolás a film megtekintése.

 
Artemisia   2018. 01. 23.

3

Hamisítatlan Bridge Jones-élmény a szokásos derűs poénokkal és ötletes bénázásokkal.Szerintem hozza az első rész minőségét,sőt ez a rész a kedvencem a Bridge Jones - trillógiából. Ugyanolyan szórakoztatónak,szívhez szólónak és viccesnek érzem mint a... több»


 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

0

Nagyon eredeti csakúgy, mint az első rész, aminél talán egy kicsit gyengébb, de attól még remek péntek esti szórakozás.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Valamivel gyengébb, mint az első rész, de én a második részt is nagyon szerettem. Itt már nem csak két férfi szeretné Miss Jonest, hanem egy nő is! Bridget nem lett csinosabb, de így szeretjük. És már készül a harmadik rész, amelynek egyenesen három különböző befejezést is forgattak.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Ennél a filmnél én nem vettem észre semmi egyedit. Százszor elsütött sablonos pillanatokkal volt tele de nem ez volt a legnagyobb baj. Leginkább ami zavart, hogy nem volt rendben a lezárás.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

0

Bridgetet nem lehet nem szeretni. Remek folytatás lett ez a film. Jót tett neki a más helyszín is. A humort csak dicsérni lehet.

 
TomÁcs   2018. 04. 24.

0

Ismét egy jó kis vígjáték, ahol a férfi női ellentétekre még jobban rámentek. Sokat nevettünk rajta és elég örök a története és minden korosztály számára élvezhető.

Galéria (14)

Renée Zellweger

Videók (1)

A film összbevétele 262 520 724 dollár volt (imdb.com).

 

A thaiföldi forgatási szünetekben a stáb gyakran pihent a Mamma Mia's nevű bárban, amelyet a 2004-es cunami lerombolt. Mikor a stáb értesült erről, ajándékcsomagot küldtek a tulajdonosoknak, benne egy óriás plakáttal a filmről, ami azóta is ott lóg az újjáépített bár falán.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A nyitóhétvégén 530 moziban összesen 8.7 million dolláros bevételt termelt a film.

(rbernadett)
 

Úgy volt, hogy George Clooney megjelenik cameoszerepben.

(rbernadett)
 

A producerek eredetileg az első rész rendezőjét, Sharon Maguire-t kérték fel a második rész rendezésére, de ő nem vállalta el. Renée Zellweger személy szerint Nigel Cole-t választotta volna, azonban a producerek egyetértettek abban, hogy női rendező kellene, így esett a választásuk Beeban Kidronra.

(rbernadett)
 
Amíg az első részt bármikor újranézném, erre a filmre csak csendes szomorúsággal tudok gondolni: egy újabb kihagyott ziccer lett sajnos, nem több.
5/10 több»