Stephen Amell is öltönyben brilírozik hamarosan...!

A színész fogja ugyanis vezetni az NBC hamarosan megjelenő Suits, azaz Briliáns elmék spinoffját, a Suits: LA-t, amelyben Ted Blacket alakítja, „egy karizmatikus természeti erőt, aki saját szükségleteit helyezi mások fölé”. 

A hónap elején a spinoff kísérleti megrendelést kapott az NBC-nél, a gyártás márciusban indul Vancouverben. Az új dráma, amelyet az eredeti alkotó, Aaron Korsch készített, egy új csoportot követ, amelyet Ted Black, egy korábbi New York-i ügyész vezet, aki egy büntető- és szórakoztatójogra szakosodott Los Angeles-i ügyvédi irodát épített fel.

Legutóbb Amell a Starz Heels című birkózódrámáját vezette, amely 2021-től 2023-ig két évadon keresztül futott. Leginkább azonban Oliver Queen, azaz A zöld íjász szerepe tette ismertté a színészt, aki a karaktert a DCEU számos kisképernyőre adaptált sztorijában alakította az elmúlt évek során.

Az előzmények

A Brilliáns elmék sorozat 2011 és 2019 között futott szép sikerrel, kilenc évadon át, majd 2023-ban újra a fősodorba került, amikor megkezdődött a Netflixen a streamelése, és több hétig vezette a toplistákat.

A Gabriel Macht Harvey-ja által vezetett csapat és kalandjaik nézettsége meghaladta a 45 milliárd streamelési percet a Netflixen és a Peacockon együttvéve!

A hivatalos szinopszis

„Cége válságban van, és a túléléshez el kell fogadnia azt a szerepet, amelyet egész karrierje során megvetően betöltött. Tedet a karakterek kiváló csoportja veszi körül, akik próbára teszik Ted és egymás iránti hűségüket, miközben nem tehetik meg, hogy összekeverik magánéletüket és szakmai életüket. Mindeközben lassan kibomlanak az évekkel ezelőtti események, amelyek miatt Ted hátrahagyott mindent és mindenkit, akit szeretett...”

A háttér

Beatrice Springborn, a Universal International Studios és a UCP elnöke korábban elárulta, hogy a show ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az eredeti:

„Csodálatos megjelenésű emberek nagyszerű ruhákban, de lényegében nem lehet sikeres show-t készíteni csak ezzel” – mondta Springborn novemberben - „Nagyszerű történetmesélésnek és nagyszerű karakterépítésnek is kell lennie.”