Jön a Deadpool 2

A Fox meg sem várta a premiert, máris berendelte a folytatást.

A hatalmas kritikai siker, és az elemzők 60 milliós nyitóhétvégi jóslata elegendőnek bizonyult a Fox számára, hogy zöld utat adjanak a Deadpool folytatásának.

A kritikusok és a sajtó munkatársai, akiknek már volt szerencséjük látni a filmet egyöntetűen azon az állásponton vannak, hogy a Deadpool az utóbbi évek legjobb képregényadaptációja, melyre már nagy szüksége volt a műfajnak, még akkor is, ha a Marvel és a DC-adaptációk továbbra is rendkívül sikeresnek számítanak mind a szakma, mind a nézők körében. Jól jelzi a film sikerét, hogy a RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon a produkció 69 szemlézett írást követően 81 százalékon áll.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a film büdzséje 50 millió dollár volt, és az elemzők szerint ezt már a nyitóhétvégén jócskán túl fogja szárnyalni a film, már tökéletesen érthető a Fox döntése.

A stúdió a sikerre való tekintettel a forgatókönyvíró párost, az elsőfilmes rendezőt, Tim Millert és természetesen a főszereplőt, Ryan Reynoldsot is meg kívánja tartani a folytatásra.

Deadpool mától látható a mozikban. Ha még többet szeretnél tudni, ide kattintva a film adatlapján számos érdekességet, videókat és további információkat találsz. Ha pedig még nem döntöttél, hogy megnézd-e, olvasd el ajánlónkat, melyben tíz pontban összegeztük, miért is érdemes jegyet váltani a produkcióra.