Jön a Fűrész 11, és hamarabb láthatod, mint gondolnád

A Lionsgate stúdió egy újabb játékra invitál bennünket, a stúdió ugyanis a napokban váratlanul bejelentette, hogy elkészül a tizenegyedik Fűrész.

Ez viszont még nem minden, a stúdió ugyanis az ígéri, hogy a Fűrész XI. mindössze kilenc hónap múlva érkezik a mozikba, azaz 2024 szeptemberében már a hazai közönség is láthatja.

A premierdátum több szempontból is érdekes, hiszen a Fűrész X. idén szeptemberben került a mozikba, amelyet több korábbi egyre gyengébben teljesítő folytatás után ismét méltatni kezdett a kritika és a nézőközönség.

A Fűrész 2. egyébként annak idején mindössze 364 nappal jelent meg az első rész után, míg a Fűrész 3. 371 nappal a második rész után jelent meg. Azt is fontos kiemelnünk, hogy a most megjelent tizedik rész 53 millió dollárt keresett az amerikai mozikban, míg világszerte 107 millió dollárt kalapozott össze a szerénynek mondható 13 millió dolláros gyártási költséggel szemben.

A siker valószínűleg annak is betudható, hogy a franchise sztárjai, Tobin Bellés Shawnee Smith is visszatértek, így a Fűrész X cselekménye is az első és a második rész történései között játszódik.

Kevin Greutert, a franchise egyik alkotója néhány hete még a DGA Podcastnek adott interjúban beszélt a folytatásról. “Van egy olyan verzió, amely azonnal ott folytatódik, ahol ez a film abbamaradt, de még túl korai lenne megmondani” - jegyezte meg Greutert.

69 Fűrész X.  (2023)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

John Kramer visszatér a Fűrész-sorozat eddigi legizgalmasabb, legújabb részében. Kirakós ezúttal egy mélyen személyes és eddig nem ismertetett játékot mutat be. A film az első... több»