Jön a Pikachu, a detektív 2, megvan a rendező

A Pokémon: Pikachu, a detektív folytatását már a film megjelenése előtt bejelentették. De azóta nagy a csend a folytatás háza táján.

Ennek pedig érthető okai voltak, hiszen a világszerte 433 millió dolláros bevétellel az első rész jól teljesített a kasszáknál, de 150 millió dolláros költségvetésével nem volt egy nagy dobás.

Időközben még a sztárok közül is sokan feladták a reményt, hogy elkészülhet a folytatás. Most azonban úgy tűnik, hogy a Pokémon - Pikachu, a detektív 2 mégiscsak valósággá válhat. Ahogy arról a Deadline most exkluzívan beszámol, a Pokémon folytatás ismét felgyorsult a Legendary Entertainmentnél, és úgy tűnik, már van is egy dögös rendezőjelöltjük.

A Portlandia társ-fejlesztője, Jonathan Krisel állítólag a film rendezője lesz. A vígjáték-szakértőnek ez lenne az első blockbuster, amibe belevágna; az író és rendező eddig elsősorban a sorozatszektorban dolgozott.

A FILM MÉG A TERVEZÉS KORAI SZAKASZÁBAN VAN

Bár minden Poké-tréner már biztosan ugrál örömében az izgalomtól, a film folytatása még nagyon korai stádiumban van. Bár már van egy forgatókönyv, amelyet Chris Galletta (A nyár királyai) írt, és amely a tervek szerint kötődne az eredeti film eseményeihez, az IndieWire szerint úgy tűnik, hogy még nem írtak alá további szerződéseket. Még a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds sem, aki az eredeti filmben a beszédes Pikachu hangját adta.

A cselekményről egyelőre nincsenek pontosabb részletek. Azt sem tudni még, hogy a film mikor kerülhet a mozikba, de mivel a projekt még a fejlesztés korai szakaszában van, 2024 vége előtt nem várható a bemutató.

akció | családi | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

A híres rendőr fia, Tim egykor arra vágyott, hogy a Pokémonok trénere lehessen. Álma azonban nem vált valóra, de így is élménygazdag életet élhet. A pokémonok közt ugyanis... több»