Kész a Constantine 2 sztorija, de van más jó hír is

Még tavaly ősszel lehetett hallani arról, hogy gőzerővel zajlanak a tárgyalások Keanu Reeves és a stúdió között a Constantine - A démonvadász folytatásáról.

Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a projekt háza tája, most mindenesetre  Francis Lawrence rendező adott némi friss hírt a munkálatokról. Most kiderült, hogy bár a Constantine 2 forgatókönyve még nincs kész, Lawrence és Akiva Goldsman már rajta vannak a sztorin.

“Szóval a Constantine 2-t nyilvánvalóan feltartotta az írósztrájk. És egy csomó akadályon kellett átjutnunk, hogy újra átvehessük a karakter irányítását, mert a Vertigo anyagai más emberek kezében voltak. Most viszont miénk az irányítás” - nyilatkozta Lawrence a GameSpotnak.

“Keanu, Akiva Goldsman és én megbeszéléseket tartottunk, és átgondoltuk, hogy mit gondolunk a történetről, és még több ilyen megbeszélésnek is meg kell történnie. A forgatókönyvet meg kell írni” - tette hozzá a rendező, aki szerint a Constantine 2 esetében már egy “szigorúan védett” változatot kell megcsinálni. Lawrence nem mellékesen azt is leszögezte, hogy a folytatást sokkal keményebb hangvételűre szeretné venni az elképzelései szerint, így a sztorit korhatárosra szeretné venni.

Reeves és Lawrence 2005-ös filmje után az NBC készített egy Constantine televíziós adaptációt, amely mindössze egy évadot és 13 epizódot ért meg.

akció | fantasy | horror | misztikus

John Constantine (Keanu Reeves), a természetfeletti ügyekre specializálódott, magát a poklot is megjárt magánnyomozó egy napon minden korábbinál nehezebb ügybe botlik. Legújabb... több»