Elkészül a Mad Max 5A kép forrása: Intercom

Máris megvan a következő Mad Max-film címe és forgatókönyve.

Bár hazánkban még csak holnap debütál George Miller kritikus- és közönségkedvenc filmje, a Mad Max: A harag útja, máris biztossá vált, hogy elkészül a franchise ötödik epizódja.

A hírt maga George Miller jelentette be egy podcastban, melyben azt is elmondta, hogy a film a Mad Max: The Wasteland címet fogja viselni (magyarul A Senkiföldje). És ha ez még nem lenne elég, máris megvan a produkció forgatókönyve.

"Van egy forgatókönyvünk és egy novellánk. Pusztán azért, mivel a forgatás csúszása és az összes eredettörténet megírása közben egyszerűen kitágult a dolog" - árulta el a rendező.

A film hatalmas sikere mellett nincs ebben semmi meglepő, korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Tom Hardy eleve további három filmre szerződött le, melynek egyedüli függvénye az volt, hogy elég pénzt hoz-e a filmet gyártó stúdió konyhájára A harag útja.

Miller még 2012-ben beszélt arról, hogy két Mad Max filmet szeretne leforgatni egyszerre. Míg az egyik A harag útja, a másik Furiosa címmel készült volna el. Ebből az előbbi valósult meg, míg utóbbi címéből világosan kiderül, hogy a rendező Charlize Theron karakterét helyezte volna a középpontba. Ha csak a címet vesszük alapul, némileg változott a felállás, azonban bővebb információval egyelőre nem szolgált a rendező.

A Mad Max: A harag útja premierhétvégéjén 45 millió dollárt kaszált az Államokban, de bevételei világszerte már meghaladják a 115 milliót, ezzel ez a produkció lett Miller anyagilag legsikeresebb filmje.

Mindent tudni szeretnél a filmről? A kattintás után több mint száz képből álló galéria, 47 videoanyag, és közel két tucat érdekesség vár.