Kiderült, melyik hobbitot akarta kinyírni A Gyűrűk Ura stúdiója

Az elmúlt időszak egyik legfelemelőbb pillanatai közé tartozik, hogy A Gyűrűk Ura stábja újra összeállt egy Zoom beszélgetés erejéig. A történetben Trufát és Pippint alakító Dominic Monaghan és Billy Boyd a saját podcastjában újabb izgalmas információt osztott meg a filmes franchise-ról.

Mint kiderült a stúdió ugyanis egy kemény elvárást támasztott a rendezővel, Peter Jacksonnal szemben, amely alapján az egyik hobbitnak meg kellett volna halnia a történetben. A fáma szerint Jackson határozottan elutasította, hogy ilyen fordulatot vigyen a sztoriba, a két színészt azonban a mai napig nem hagyta nyugodni a gondolat, így talán sikerült is kitalálni, melyikük is lett volna a “hunyó”.

“Nagyon örülök, hogy sikerült megoldást találni a dologra, mivel egész biztosan én lettem volna az, akivel végeznek. Esélytelen, hogy Frodót vagy Samut megölik a sztoriban, Pippin pedig nagyon erős a közös története Gandalffal, Jacksonnak azonban igaza volt abban, hogy a forgatókönyvnek minden részletében szorosan kötődnie kell a regényhez” - mondta Monaghan.

A páros egyébként nemrégiben közös podcastműsort indított The Friendship Onion címmel, amelyben további izgalmas részleteket osztanak meg a filmszériáról.

akció | dráma | fantasy | kaland | road movie

Zsákos Bilbó, az öreg hobbit, Frodónak adja rég őrzött gyűrűjét. Az ékszerről azonban kiderül, hogy az az Egy Gyűrű, mely valaha a sötét nagyúré, Szauroné volt, aki... több»