Bár George Lucas néhány éve felhagyott az aktív filmezéssel, így a legutóbbi Star Wars trilógiában sem működött már közre, ez nem jelenti azt, hogy a rajongóknak végleg búcsút kellene venniük a franchise ikonikus alkotójától. Arra ugyan nem sok esély van, hogy a jövőben újra visszakerülne a forgatások aktív vérkeringésébe, viszont arra igen, hogy egy apró cameo erejéig a jövőben is fel-felbukkanjon a filmekben. Ha nem is látványosan, de legalább hallhatóan.

Ez történt ugyanis a Star Wars: Skywalker kora esetében is, és a hírek szerint az előző két Star Wars moziban is. Erről David Acord és Matthew Wood, a filmek hangmérnökei beszéltek nemrégiben, ám meglehetősen titokzatosan fogalmaztak. Annyit elárultak, hogy valahol a filmekben van egy kiáltás, amely Lucastól származik. Ezt egyszerűen csak „The George” becenéven emlegetik. Azt viszont már nem árulták el, hogy melyik kiáltásról van szó, vagyis e rejtély megfejtését a rajongókra hagyták. Mindössze annyi támpontot hagytak, hogy a The George a Star Wars: Skywalker kora mellett a Star Wars: Az utolsó Jedik és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben is hallható valahol.

Mivel a Star Wars: Skywalker kora egyelőre csak a mozikban érhető el, így most még elég nehéz megfejteni a kis rejtvényt, ám bizonyára ez változni fog, amikor otthon is elérhetővé válik majd a film. Ekkor a szemfüles rajongók összehasonlíthatják a három filmet, jelenetről jelenetre elemezhetik a kiáltásokat, hogy megtalálják az egyezést.

A cameók egyébként már a franchise legeleje óta jellemzőek a filmekre, ahogy Lucas is feltűnt a Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja moziban, mint Baron Papanoida. A Star Wars: Skywalker kora sem kivétel ez alól, hiszen ebben John Williams zeneszerző is helyet kapott néhány képkocka erejéig.