Kiderült, mi lett volna Leia sorsa eredetileg a Star Wars IX-ben

Carrie Fisher sajnos már nem érhette meg a Star Wars: Skywalker kora forgatását, így az általa alakított Leia hercegnő történetét alaposan át kellett írniuk az alkotóknak. Most azonban kiderült, mi lett volna a sorsa eredetileg.

A három éve elhunyt Carrie Fisher szerepe lényegesen jelentősebb lett volna a hamarosan debütáló Star Wars: Skywalker kora-ban, derült ki a színésznő testvérének friss interjújából.

Todd Fisher elmondta, hogy az eredeti sztori szerint Leia maga is Jedi lovaggá vált volna, valószínűleg rajongók milliói nézték volna nagy örömmel, ahogy a karakter fénykarddal küzd az ellenséggel. Erre azonban sajnos már soha nem kerülhet sor.

Carrie Fisher halála miatt J.J. Abramsnek alaposan át kellett írnia a forgatókönyvet, de Leia végül, ha csak néhány jelenet erejéig, de bekerült a filmbe a korábban felvett jeleneteknek köszönhetően. Bár kétségkívül arra is lett mód, hogy digitálisan alkossák meg a karaktert, a színésznő halála után a Disney azonnal egyértelművé tette, hogy nem élnek a lehetőséggel.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-től látható a magyarországi mozikban. A közelmúltban nyilvánosságra hozott új, magyar nyelvű filmelőzetest idelent találjátok.