Kiderült, miről szól majd a Rambo 5

Maga Sylvester Stallone árult el néhány újabb részletet a Rambo 5-tel kapcsolatban az egyik közösségi oldalán. Nemrégiben ugyanis elkezdődtek a szereplőválogatások. Az pedig már most bizonyosan tudható, hogy a filmben szerepet kap majd Julie Benz és Mickey Rourke is. Ráadásul maga a cselekmény is egyre inkább körvonalazódni látszódik.

A történet szerint miután Rambo egyik barátjának elrabolják a lányát, az egykori katona, aki békésen éli életét családjával az amerikai-mexikói határ mentén fekvő farmján, a legkegyetlenebb mexikói, kartellekkel találja magát szemben, akik szexrabszolgákat közvetítenek a legtehetősebbeknek.

Hogy leszámolhasson az emberkereskedőkkel egy újságíróval is össze kell fognia. Hogy mindebben milyen szerepet is tölt majd be John Rambo lánya, az egyelőre tisztázatlan. A forgatások előre láthatóan már ez év szeptember elsején megkezdődnek Bulgáriában, majd pedig a Kanári-szigeteken folytatódnak.

Úgy tűnik, hogy Stallone igencsak mozgalmas évet tudhat magáénak, hiszen jelenleg is a Creed 2 munkálataival van elfoglalva, amely november 2-án érkezik a mozikba.