Kirobbant Hollywood következő nagy szexuális zaklatási botránya!

Lassan nem telik el úgy hét, hogy ne derülne ki valamelyik hírességről, színészről, énekesről, producerről, rendezőről vagy bármi más médiaszereplőről, hogy valamikor a mögöttünk hagyott harminc évben szexuálisan zaklatott volna másokat. Az aktuális botrány most az a Thomas Middleditch került porondra, akit többek közt , a Szilícium-völgy, a Kong: Koponya-sziget, a Godzilla: A szörnyek királya és a Zombieland 2: A második lövés mozikban és sorozatokban láthattuk.

A botrány a Los Angeles Times magazin robbantotta ki, akik cikket közöltek a színészről. Ebben a mára már bezárt hollywoodi Cloak & Dagger klubban történt 2019-es zaklatásról írnak, amelynek Thomas Middleditch aktív részese volt.

A cikk szerint a klubban több ott dolgozó fiatal nőt is szexuálisan zaklattak a vendégek – köztük a színész és barátai –, amiről a klub alapítói, Adam Bravin és Michael Patterson is tudtak, de nem tettek ellene semmit.

Az egyik egykori alkalmazott, Hannah Harding név szerint említette meg a cikkben Thomas Middleditchet, akiről azt állította, hogy a színpadon több vendég és munkatársa előtt is fogdosta, illetve erkölcstelen szexuális játékokra kényszerítette. Emellett viszont megosztotta azokat az Instagramm-üzeneteket is, amelyekben a színész arról írt, hogy nem akarta kényelmetlen helyzetbe hozni őt.

A botrány mostanra tovább gyűrűzött, ugyanis a Szilícium-völgyben Thomas Middleditch mellett szereplő Alice Wetterlund színésznő a közösségi médiában reagált a cikkre. Ebben arról ír, hogy ő már előre figyelmeztetett mindenkit, de senki sem hallgatott rá. Arra utalt, hogy már évekkel ezelőtt is furcsállotta, hogy a színésznek hogy lehetnek női rajongói azok után, amit egy interjújában elárult magáról. Történetesen arról volt szó, hogy hiába nősült meg, továbbra is swinger partykra járt, amit a feleségének végig is kellett néznie.

Thomas Middleditch egyelőre nem reagált az őt ért új vádakra, de vélhetően ahogy a korábbiak, ez a botrány is tovább fog duzzadni a következő hetekben.