Lesz durvább horror idén a Hereditarynél? Itt az előzetes!

Az A24 hozhatja el az év horrorját a mozikba. Az előző években bemutatott filmjeiket elnézve (A boszorkány, It Comes at Night) erre bőven megvan az esélyük.

Hátborzongató trailert kapott az év talán legjobban várt horrorja, a Hereditary. Egy kedvcsináló alapján természetesen nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de a helyzet az, hogy a film most debütált a Sundance filmfesztiválon, ahol egészen pazar fogadtatásban részesült, a RottenTomatoes-on pedig jelenleg is 100 százalékon áll.

Ami a történetet illeti, Ellen halála után lánya családja egyre több hátborzongató titkot tud meg felmenőik múltjáról. Ahogy a titkok napvilágot látnak, egyre valószínűbbé válik a számukra, hogy ők sem kerülhetik el a végzetüket, melyet örökül kaptak.

A film rendezői székét az elsőfilmes Ari Aster foglalhatja el, de ő jegyzi a horror szkriptjét is. A főbb szerepeket  Toni ColletteGabriel ByrneAlex WolffAnn DowdZachary ArthurMallory BechtelMark Blockovich és Gabe Eckert alakítják. A Hereditary június 6-án debütál a tengerentúlon, a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.