Liam Neeson ismét terroristák ellen vonul

Liam Neeson CIA-ügynökként indul harcba az A Willing Patriot című filmben.

Az Elrabolva trilógia sztárja a tárgyalások utolsó fázisába ért az A Willing Patriot című akciófilm főszerepe kapcsán, melyben egy CIA-ügynököt alakít majd, aki megpróbálja lekapcsolni egy terrorista csoport vezetőjét, aki az Egyesült Államok elleni merényletre készül.

A filmet, mely a MadRiver Pictures égisze alatt készül Martin Zandvilet rendezi, míg a forgatókönyvet Jason Keller jegyzi.

A projektet még a Keller, Film 360 és a Hollywood Gang kezdte el fejleszteni a Warner számára. A film premierdátumát minden bizonnyal a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon jelentik majd be.

"Liam Neeson generációnk egyik meghatározó színésze. a közönség pedig imádni fogja őt ebben a szerepben. Miután láttuk Martin [Zandvilet] új, Land of Mine című filmjét, rájöttünk, hogy egy igazán remek történetmesélő, és tökéletes arra, hogy együtt dolgozzol Liammel" - áll a hivatalos közelményben.

Liam Neeson jelenleg az Oscar-díjas Martin Scorsese 'Silence' című filmjén dolgozik, de a forgatás befejeztével újra visszatérhet az utóbbi években megszokott akcióhős szerepébe.

Az A Willing Patriot 2016-ban kerül a mozikba.