Magyarország Bond-nagyhatalom, dőlnek a rekordok, Daniel Craig meg csillagot kap

Most aztán tényleg minden a 007 Nincs idő meghalniról szól.

Végre a mozikban Daniel Craig mely alaposan bekezdett a hazai mozikban. A film 102 ezer nézővel 176 millió forinttal zárta a hétvégét, ami egészen parádés teljesítmény.

De nem csak nálunk tarol az új Bond-mozi, a film a nemzetközi piacon több mint két tucat országban nyitott az élen az 54 országból, ahol bemutatták, és már megközelítőleg 120 millió dollárnál jár, miközben Kínában valamint az USÁ-ban még be sem mutatták.  

Ezt azért fontos kiemelni, mert a Nincs idő meghalni ezzel az első olyan hollywoodi film lett, amely Kína nélkül érte el a 100 millió dollárt a premierhétvégén a 18 hónapja tartó járványidőszakban, de rekord született az Egyesült Királyságban és Írországban is. Hogy pontosan legyünk, már a Nincs idő meghalni lett a legsikeresebb Bond-film (a 21 millió fontos három napos bevétel tekintetében), lekörözve a 007 Spectre: A Fantom visszatért és a James Bond: Skyfallt is.

Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy a szereptől búcsúzó Daniel Craig is végre csillagot kap a Hollywoodi Hírességek Sétányán. 

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»