A Castlevania - Démonkastély animációs sorozat spin-offja, a Castlevania - Démonkastély: Noktürn két év várakozás után most már streamelhető a Netflixen. 

A 2017 és 2021 között sugárzott eredeti Castlevania sorozat megtörte azt a sztereotípiát, miszerint a videojáték-adaptációk nem érhetnek fel az az eredetihez. 

A sorozat a Konami videojátékain alapul, a 19. században játszódik, és azokat a hősöket követi, akik megpróbálják megállítani Vlad Dracula Tepest, mielőtt az kiirtaná az emberiséget. A szériát méltatták az animáció minőségéért, a zenéért és a stilizált erőszakért. 

Az új spin-off, a Castlevania: Nocturne előzményként szolgál, a francia forradalom idején játszódik, és a Belmont-klánból származó Richter Belmontra összpontosít.

Míg az eredeti széria 94, addig a spin-off 100%-on áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon. Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön le is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

A sorozat 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik, és Richter Belmont, a híres Belmont család leszármazottjának életét követi nyomon. több»