Már augusztusban láthatod: Előzetest kapott A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi 2. évada

A Prime Video közzétette A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi 2. évadának első előzetesét, az új szezon premierje augusztus 29-én lesz.

Az Amazon New York-i upfront prezentációján bemutatott trailere Szauron felemelkedését mutatja be Középfölde második korszakában. A Charlie Vickers által alakított Szauron elfnek álcázza magát, hogy segítsen Celebrimbornak (Charles Edwards) a hatalom gyűrűit kovácsolni. Az első évad visszatérő szereplői közt ott lesz Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), Arondir (Ismael Cruz Córdova) és Isildur (Maxim Baldry) is.

A közelmúltban a Warner Bros. bejelentette, hogy egy új élőszereplős Gyűrűk Ura-filmet is készítenek The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum címmel, amelyet Andy Serkis rendez majd. A filmet a tervek szerint 2026-ban mutatják be. Egy animációs film, a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, melyben Brian Cox Helm szólaltatja meg Hammerhandet, decemberben debütál a tengerentúli mozikban.

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»