Már februárban nézheted: 13 éve tartó 'átkot' törhet meg Henry Cavill új filmje

Matthew Vaughn, az egyik legjob akciófilm-rendező új projektjében, az Argylle: A szuperkémben nagyra törő célokat tűzött ki maga elé.

Vaughn, aki korábban olyan sikerfilmeket készített, mint a Ha/Ver, a Kingsman: A titkos szolgálat és az X-Men, most egy új franchise alapjait kívánja lerakni. Bár a rendező munkái általában jól teljesítenek, az utóbbi években készült produkció kisebb sikert arattak, mint szerette volna, most megpróbálja megtörni az 'átkot', hogy a Ha/Ver újabb filmes univerzum alapjait tegye le.

A film középpontjában egy író, Elly (Bryce Dallas Howard) áll, aki megalkot egy kém karaktert, Argylle-t (Henry Cavill), ez azonban nem várt következményekkel jár.

Vaughn számára ez a film kulcsfontosságú lehet karrierje szempontjából, mivel siker esetén egy új franchise-t indíthat el. Az Argylle: A szuperkém előzetese különleges, mivel csak az első 28 perc jeleneteiből válogat, így a film további részei váratlan fordulatokat és izgalmakat ígérnek.

Az Argylle 2024. február 1-jén kerül bemutatásra Magyarországon.

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»