Már holnap a Netflixen: Ehhez hasonló sötét, de humoros sorozatot még nem láthattál

Ilyen sorozatot egész biztosan nem láttunk még. Legalábbis ezt állítja a Netflix a Szarvasbébiről, amely holnaptól már elérhető a platformon.

Richard Gadd forgatókönyve igaz történeten alapul, Gadd ráadásul maga is szerepel a sorozatban, amelynek cselekménye egy meglehetősen bizarr emberi kapcsolatot dolgoz fel. Az író ugyanis életének épp azt a mozzanatát dolgozta fel, amelyben megszállott rajongó állandóan zaklatta és követte őt, miközben ő maga is kénytelen volt szembenézni néhány sötét dologgal a múltjából.

“Szerintem az élet egy vígjáték. A legsötétebb helyeken, ahol jártam, valahogyan mégis találtam némi nevetést. És a legviccesebb helyek némelyike, ahol jártam, beleértve a komédiaklubok színfalak mögötti részeit más komikusokkal, a legnyomasztóbb helyek is lehetnek. Mindig úgy gondolom, hogy az élet a fény és az árnyék keveréke. Szóval azt akartam, hogy a Szarvasbébi is ilyen legyen” - mondta Gadd egy korábbi interjúban.

A Weronika Tofilsk és Josephine Bornebusch rendezésében készült széria főszerepében Gadd mellett érkezik Tom Goodman-Hill, Jamie Michie, Danny Kirrane, Jessica Gunning, Hugh Coles, Nava Mau és Chloe Driver.

A Szarvasbébi holnaptól tehát elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | életrajzi

A történet Richard Gadd író és előadóművész eltorzult kapcsolatát követi nyomon női zaklatójával, és annak hatását, ahogyan végül kénytelen szembenézni egy mélyen... több»