Magyar szinkronos előzetest kapott a Hívatlanok című 2008-as film alapján készült horrorfilm-sorozat első része, Hívatlanok: Első fejezet. A horror 2024. május 16-tól lesz látható a mozikban.

A történet középpontjában Maya és Ryan állnak (Madelaine Petsch és Froy Gutierrez alakításában), akik egy új munkalehetőség miatt Oregonba utaznak, és közben egy elhagyatott nyaralóhelyen állnak meg, ahol három maszkos idegen támad rájuk.

A tervezett filmtrilógia folytatásaiban fokozatosan derülnek majd ki az indítékok. A filmsorozatot Renny Harlin (Herkules legendája) rendezte.

Ami a főszereplőt illeti, Madelaine Petsch gyerekkora óta színészettel és táncolással foglalkozik, a hazai közönség számára elsősorban a Riverdale kapcsán csenghet ismerősen a neve. 

A horror nem titkolt célja célja, hogy egy kibővített történettel újrahasznosítsák az eredeti film sztoriját, és új közönséget szólítson meg. Hogy ez sikerül-e, az májusban kiderül, addig is mutatjuk a szinkronos trailert idelent.

horror

Egy fiatal pár az országot átszelő úton halad az újrakezdés felé. Nincs más választásuk, mint megállni egy eldugott oregoni Airbnb-ben, és elviselni egy rettegéssel teli... több»