Marion Cotillard játssza az Assassin’s Creed női főszerepét

Michael Fassbender után az Oscar-díjas Marion Cotillard is csatlakozott a rendkívül népszerű videojáték adaptációjának stábjához. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy kit alakíthat a francia színésznő, azonban abban már biztosak lehetünk, hogy ha sikerül franchise-t építeni a film köré, Cotillard több epizódban is Fassbender partnere lehet.

A New Regency és a Ubistoft égisze alatt készülő Assassin's Creed alapjául szolgáló videojáték világszerte hatalmas hírnévnek örvend, eddigi részeiből több mint 91 millió példányt értékesítettek.

Az Assassin's Creed  forgatási munkálatai idén ősszel kezdődnek meg, a film premierjét 2016. december 21-re tűzte ki a stúdió. A produkció forgatókönyvét Adam Cooper és jegyzik, a rendezői széket Justin Kurzel foglalhatja el.

Az Assassin’s Creed mellet a Regency és a Ubisoft a szintén több tíz milliós példányszámban eladott Splinter Cell című videojáték megfilmesítésén is aktívan dolgozik, melynek főszerepét Tom Hardy játssza.

Fassbendert és Cotillardot a szintén Kurzel rendezésében készülő Macbeth-ben láthatjuk legközelebb, mely az idei év folyamán kerül a mozikba.